Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Loox C550 (5xx) - Hard Reset tovární nastavení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2013
    Příspěvků
    0

    Nedaří se dostat pda na tovární nastavení (po zapnutí je kalibrace displaye apod.).
    V manuálu je podržet Power tlačítko + Calendar a následně bodnout stylus do resetu, obě tlačítka ještě chvíli držet po tom bodnutí. Dva neúspěšné pokusy, pak jeden úspěšný (ze zoufalství - už si přesně nepamatuji co jsem dělal, ale bylo to rychlé) a teď deset dalších neúspěšných pokusů :-(. Ví někdo přesnou techniku jak na to?
    Hledal jsem tu chvíli v poradně - vyhledávačem a nenašel jsem adekvátní odpověď. Díky.

    Update 1:
    Manuál v CZ je na CD od Sunnysoftu, PDF je stejné jako tady. Strana 20 - Reset kapesního počítače do výchozího nastavení. Popis co dělat po akci se stylusem je hodně vágní, tak proto jsem položil tento dotaz.

    Update 2 a lock příspěvku:
    Vypadá to, že jsem mačkal tlačítka a píchal stylus moc rychle. V klidu zmáčknu ty dvě tlačítka - zapne se kalendář, nesmí se to vypnout obrazovka ani nesmi proběhnout reset (a stále držím tlačítka), píchnu stylus do resetu, reset se provede, vidím startovací logo WM, pustím tlačítka, pípne to a pak už čtu instrukce. Díky za reakce níže, povzbudilo mě to :-). Ale stejně je to o řadě pokusů a omylů, tak jako jinde v životě.

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Jaký manuál myslíte? Já jsem v balení žádný neměl. Ale zde na webu je český návod k 550-ce, takže tam to možná bude popsané jednoznačně a detailně.



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    V balení návod je, na CD.
    Jinak HR jsem dělal předevčírem a ani návod nestudoval, prostě jsem zmáčkl On/OFF + kalendář, držel a resetoval stylusem, ty dvě první ještě chvíli držel, pustil a HR byl na světě.

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Já se asi zblázním. Celý večer se snažím udělat HR. Mačkám současně tlačítka, píchnu do resetu a tlačítka ještě chvilku držím. Vysledkem je, že se LOOX vypne a když ho po chvíli zapnu, tak proběhne pouze SR.
    Nevíte někdo, co s tím?

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=12002
    ja sam použil toto a na 3x to bolo


  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No ja s tim zezacatku mel take problemy.. ale jak si clovek vychyta to zmacknuti dvou tlacitek jednou rukou je to ok...

    Zmacknout obe tlacitka a drzet aspon 2 vteriny.. potom pichnout kratce do resetu a tlacitka drzet do te doby, dokud se PDA samo neresetne.. A je podle me jedno jestli je pda pritom vyple nebo se zapne/vypne pri stisku.

Podobná témata

  1. Tovarni nastaveni
    Od fox.vwgolf v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-12-2007, 10:31
  2. Tovarni nastaveni MIO A201
    Od Bubla_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-07-2006, 11:38
  3. LOOX N500/N520 Hard reset jak na to
    Od Šeba_oldd v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-01-2006, 14:55
  4. Hard Reset na Loox n500
    Od RychJ_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 19-11-2005, 22:26