Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Qtek 9100-jakou lepší ROM?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Vopred sorry ak to tu uz bolo niekde pisane ale citam to tu uz 5 dni a nejako mi to nejde do palice,....
    Mam qtek 9100 verzia pameti rom: 1.3.2.5 CSY, datum pameti rom 11/11/05, verze radia 01.04.10, verze protokolu 4.0.13.17, verze pameti extROM 1.3.2.109.
    Zatial som s touto romkou spokojny nic nezamrza je to celkom svizne ale nic moc, chcem sa spytat ci su uz nejake lepsie romky resp. nieco lepsie od toho co mam a aky by bol prinos ale strasne sa bojim ze stratim potom ceske prostredie ktore mi moc vyhovuje. Planujem to apgrejdnut lebo by som chcel pouzivat bluetooth gps + igo2006 nemate niekto s tymto nejake prakticke skusenosti? /da sa navigovat aj telefonovat?/ A nenasiel by sa nejaky dobrodinec z okolia Ziliny ktory by vedel tu romku apgrejdnut rad zaplatim, sam sa do toho bojim pustit lebo,..... zatial dik

    EDIT MODERATOR:
    Upraven název diskuze
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    nejnovější česká originální ROM je 2.21 CSY
    stáhneš tady
    Při upgradeu bys nemel prijit o zaruku. :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Chcem sa este spytat, ze ked nahram tu novu romku stratim vsetky nastavenie ako na internet, na sms a mms. A nebude to blokovane na orange slovensko? Ja pouzivam vario na slovensku,...... dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Po nahrání nové ROMky bude PDA čisté jako po HáeR, čili tě čeká komplet nastavení. Nedoporučuje se ani dělat obnovu ze záloh.
    ROMka by blokována být neměla, to dělají operátoři.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Nemate este niekto nejake postrehy ci mi to pojde na slovensku nerad by som nieco unahlil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    ROMky musejí jet všude.. pokud nebudeš potřebovat CID unlock (proste to pude flashnout jenom tak z toho exe souboru a nehodi to zadnou chybu), tak nemáš co zkazit
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jakou verzi ROM používáš v Qtek 8310
    Od armando v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-05-2008, 19:21
  2. Tak Qtek 9100 nebo Qtek 9000? Rozmyslete si to..
    Od Miloš Strouhal v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 15:54
  3. QTEK 9000 - jakou romku
    Od mistrsoft_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 15:46
  4. Qtek 8310 - Lepší HTC album pro SP
    Od Milan Švec v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-04-2006, 10:49
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-04-2006, 23:02