Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Soft na screen obrazovky, který zvládne i Tom Toma?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    55

    Hledám porogram na screeny obrazovky, který by uměl udělat obtisk i Tom Toma. Protože jsem zatím zkusil 4 prográmky a i když mám spuštěného TT, tak mi to udělá screen Today obrazovky Nevíte, co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Což Pocket Controller od SOTI?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    55

    Jej, 34 dolců se mi za to dávat nechce. Chtělo by to freeware ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Nemam tu PDA, ve kterem to mam udelane a nevzpomenu si na presny postup, ale v rootu PDA se da vytvorit nejaky adresar a v nem soubor (jejich nazvy bohuzel nevim, ale snad neco jako screen nebo capture) a pak kdyz kliknes na zoomovaci tlacitko, tak to hodi zvuk jako spoust od fotaku a hazi obrazky do urciteho adresare.
    (kdyz to zrovna nepouzivas, tak jen staci docasne prejmenovat ten soubor)
    Mam ten typ dokonce z nejakeho ceskeho serveru, ale "ta hlava" :-( ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    55

    Tak kdyby někdo věděl jak na to, tak když tak řeknětě
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Mno "co neni v hlave" ;-) a je pravda, ze jsem se ted "zapotil", ale nakonec to jeste precejen vygooglil tady
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    55

    Opravdu to funguje, ale... jak udělat screen např. menu Tom Toma? Když totiž najedu do menu, zmizne mi "plusko" na zoomování a screen neudělám :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    PocketSnap mi TT normalne snima
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tenhle soft nefunguje? Namapovat na hw tlačítko a ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    55

    Tak jsem to zkoušel a taktéž mi to udělá screen Toaday obrazovky, ačkoliv jsem již třeba 5 minut v Tom Tomovi
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    55

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Tenhle soft nefunguje? Namapovat na hw tlačítko a ....
    Tenhle jsem zkoušel jako první a taky nefunguje (namapováno jsem samozřejmě měl). Asi to bude souviset s něčím jiným :disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Změna Splash screen - bootovací obrazovky
    Od Bigis_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-03-2009, 11:31
  2. Jaky soft pro zachytavani obrazovky do avi?
    Od Zivan_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-12-2006, 22:23