Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: MDA II - praskání v repráčku

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    6

    Nedávno se mi začal z repráčku ozývat zvuk (praskání), po čase to přestalo, ale teď se to začalo ozývat znovu a již je to slyšet pořád. Zvuk je slyšet např. při najetí na START nebo při vybrání nějaké položky u které je zvuk...Prasknutí je slyšitelné jak při vypnutém zvuku (tam to jen praskne), tak při zapnutém (praskne a pak se ozve normální zvuk). Jinak to samé např. při poslechu mp3 (nejdřív praskne a pak již hraje v pořádku.) Nevíte co s tím. Předem dík všem za odpověď...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    To vypadá na HW závadu a pak pomůže jen servis..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    6

    To vypadá na HW závadu a pak pomůže jen servis..
    tak to neni moc dobra zprava..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    To asi není. Je to jen má domněnka ale podle toho co jsem četl, tak opodstatněná. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    A co jsi prosim tebe cetl, ze jsi si hardwarovou zavadou tak jisty? A cetl jsi take, ze obcas na podobne problemy pomaha Hard Reset a nebo preflashovani zarizeni na novejsi verzi ROM? A nebo tady jen tak z nudy strasis uzivatele MDA II.. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    A co jsi prosim tebe cetl, ze jsi si hardwarovou zavadou tak jisty? A cetl jsi take, ze obcas na podobne problemy pomaha Hard Reset a nebo preflashovani zarizeni na novejsi verzi ROM? A nebo tady jen tak z nudy strasis uzivatele MDA II.. :sarcastic:
    Hard reset jsem zkousel nepomohlo...jedine ten flash...ale co bude lepsi 2003SE nebo WM5..?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    2Miloš S.: Já nikoho "z nudy" nestraším.. :sarcastic: Psal jsem že je to má domněnka a NE že si jsem jistý!! Pokud to nebude HW závada tak se za domněnku klidně omluvím pokud Vám to pomůže ke klidu.. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od FR_33_DOM
    ..ale co bude lepsi 2003SE nebo WM5..?
    Kdyz jsem kdysi MDA II prodaval, WM5 ROM jeste neexistovala, takze nemohu dost dobre soudit, ale s WM2003SE jsem mel pomerne pozitivni zkusenosti. BTW, zkousel jsi pouzivat zarizeni naprazdno bez jakehokoliv instalovaneho softwaru? Projevi se zavada i tak? Jde o to vyloucit mozny vliv nejakeho neposedneho softwaru. Pokud se zavada projevuje i cerstve po Hard Resetu bez instalovaneho softwaru navic, zkusil bych jeste ten updade ROM. A pokud ani to nepomuze, muzeme se zacit bavit o hardwarove zavade..
    Citace Původně odesláno od atomion
    Psal jsem že je to má domněnka..
    No prave, kam se clovek podiva, naleza tve "domnenky". A nejvice v diskuzich o zarizenich jez jsi v zivote ani nepouzival. Nemyslim to zle, ale sam by jsi se mozna mohl zamyslet nad tim jak moc je tve horlive prispivani do diskuzi nekomu ci necemu prospesne..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    6

    Kdyz jsem kdysi MDA II prodaval, WM5 ROM jeste neexistovala, takze nemohu dost dobre soudit, ale s WM2003SE jsem mel pomerne pozitivni zkusenosti. BTW, zkousel jsi pouzivat zarizeni naprazdno bez jakehokoliv instalovaneho softwaru? Projevi se zavada i tak? Jde o to vyloucit mozny vliv nejakeho neposedneho softwaru. Pokud se zavada projevuje i cerstve po Hard Resetu bez instalovaneho softwaru navic, zkusil bych jeste ten updade ROM. A pokud ani to nepomuze, muzeme se zacit bavit.
    No dela to i tesne po HR, takze aplikaci to bejt bohuzel nemuze....jinak je vubec nejaka nadeje ze flash pomuze...btw...na 2003SE funguje vsechno tak jak ma? tzn. Sim tool.. , fotak, atd..na WM5 jsem tady cet,l ze nechodi uplne vsechno...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    To bohuzel zjistis az po flashovani.. Vzpomnel jsem si, ze kdysi mi podobny problem vykazovala stara dobra MDA I, jenze tam to nastesti zpusoboval nejaky doinstalovany software, takze Hard Reset vse vyresil. :yes: Nez budes prehravat ROM, mas zarizeni jeste v zaruce? Na zarizeni T-mobile MDA II by nemel byt problem sehnat originalni ROM pro pripadnou reklamaci, pokud tedy zarizeni v zaruce jeste mas.. Muzes zkusit zarizeni nejprve preflashovat prave tou originalni dodavanou ROM, kdyz ani to nepomuze, je cas na experimenty s WM2003SE nebo WM5. Pokud jde o funkcnost a korektnost chovani zarizeni s WM2003SE, nepamatuji si v tomto pripade zadny zavazny problem.. S WM5 ti ale neporadim, vice zjistis (asi uz jsi zjistil) po precteni patricne diskuze kde jsou pripadne bugy v chovani zarizeni po upgradu na WM5 zcela jiste zmineny. Kdyztak by ale nemel byt problem se vzdy vratit na puvodni originalni WM2003 ROM se kterou jsi zarizeni zrejme zakoupil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    To bohuzel zjistis az po flashovani.. Vzpomnel jsem si, ze kdysi mi podobny problem vykazovala stara dobra MDA I, jenze tam to nastesti zpusoboval nejaky doinstalovany software, takze Hard Reset vse vyresil. :yes: Nez budes prehravat ROM, mas zarizeni jeste v zaruce? A mas zarizeni T-mobile MDA II nebo Eurotel Dataphone II? Na oboji by nemel byt problem sehnat originalni ROM pro pripadnou reklamaci, pokud tedy zarizeni v zaruce jeste mas.. Muzes zkusit zarizeni nejprve preflashovat prave tou originalni dodavanou ROM, kdyz ani to nepomuze, je cas na experimenty s WM2003SE nebo WM5. Pokud jde o funkcnost a korektnost chovani zarizeni s WM2003SE, nepamatuji si v tomto pripade zadny zavazny problem.. S WM5 ti ale neporadim, vice zjistis (asi uz jsi zjistil) po precteni patricne diskuze kde jsou pripadne bugy v chovani zarizeni po upgradu na WM5 zcela jiste zmineny. Kdyztak by ale nemel byt problem se vzdy vratit na puvodni originalni WM2003 ROM se kterou jsi zarizeni zrejme zakoupil.
    V zaruce bohuzel uz par mesicu neni ...jinak pouzivam porad to standartni co jsem tam mel od operatora...tzn. ROM 1.72WWE, Radio 1.17, ExtROM 1.72.176...a je to T-Mobile..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Tak to zkus prehrat tedy tim originalem jez tam mas. Nemas co ztratit.. Jen si overis zda to je ci neni skutecne hardwarova zavada.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od FR_33_DOM
    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Tak to zkus prehrat tedy tim originalem jez tam mas. Nemas co ztratit.. Jen si overis zda to je ci neni skutecne hardwarova zavada.
    Diky, zkusim to a pak dam vedet jak jsem na tom...
    ...spatna zprava..ted jsem dokoncil flash a porad stejny (sakra)...(
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    tak se můžeme začít bavit o HW chybě, popř. zkusit ještě flash na WM 5.0
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-03-2010, 11:07
  2. Hlasitost integr.repračků ve Variu
    Od InToSSH v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-10-2006, 15:52
  3. Praskání zvuku MDA
    Od anicka.balounova_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-06-2005, 14:47
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-03-2004, 21:41