Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: qtek 9000 help plz..

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    zdravim.. konecne mi prisla moje nova cihla.. mam par problemu tykajicich se pripojeni.

    1) gprs pro vodafone se mi povedle nastavit dobre a vestaveny IE www.google.com po chvilce loadnul.. takze to je OK
    2) natahnul jsem si operu mini a nainstaloval a pustil pres midlet. opera se pustila ale to tak vse. kdyz jsem zadal stranku tak to hodilo klasicky okno pro povoleni pristupu aplikace na net.. tak jsem dal ano a konec opera padla zpet do midletu.. co s tim?
    3) nemam doma bohuzel wifinu, tak sem si chtel zridit pripojeni k netu pres bt.. po asi hodinove snaze to vzdavam muze mi nekdo poradit??
    - sparovat to slo v pohode. normalne jsem v settings pro bluetooth pridal v devices nove zarizeni vymenil jsem si s pocitacem klic a to je tak vse.. bt mam ms-6967.. z pocitace do PDA se mi prenos zdaril.. Z pda do pc ne e.. PC to naslo ale neodeslalo se to.. nevim mozna je chyba nekde na kompu myslim ze to neslo ani se starym telefonem w800i.. takze dejme tomu ze bt je funkcni ale jak tedka nastavit to aby mi pres to fungoval internet do kteryho je pripojenej muj pocitac? Driv sem fungoval na mem starem pda (uz sou to asi 2 roky) normalne pres synchronizacni kabel to mi tedka taky nejde pise to The page you are looking for cannot be found due to unknown error 0x80072f78..

    tak tedka teda to zkratim uz me nebavi psat.. 1) proc nefunguje internet pres activesync a jak to nastavit aby to slo.
    2) jak rozhodit pripojeni k internetu pres bt kterej je pichle v pocitaci?
    3) co s tou operou mini proc ta cupka pada?;/
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    to jedou vsichni rpes wifi nebo co?? plz help nekdo..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    add 1 a 2.. četl jste příslušné články zde na ce4you.cz?? jsou tomu věnovány myslím dva a tammnajdete jak vše nastavit aby to fungovalo..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    tak o propojeni activesync pres bt jsem cet, ale nezdarilo se mi to.. ten navod byl na verzi 3,7 ja mam 4.2.. nastaveni pres bt je pres com port.. activesync nabizi jen com1.. v bt nastaveni v PDA mi jde v COM ports nastavit jen port com0.. tak nevim co s tim..
    ohledne 2) jak rozhodit pripojeni k internetu pres bt kterej je pichle v pocitaci?
    tak teda to jsem clanek nenasel..;/
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    dle navodu by se mi melo pri pridani zobrazit nakonci okno s nalezenymi porty akorat ze me to zadne tkaove okno nevyhodi.. viz navod http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=83 a v prehledu portu nic nemam..;(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    tak sem nasel nejakej reg kerej nejak patchnul as 4.2 a internet pres kabel uz funguje.. tak jeste prosim mi nekdo pomozte s tim bt a budu maximalne spokojeny..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    jak donutit bluetooth vytvorit prichozi COM port s cislem co chci? kdyz dam pridat Prichozi tak se mi prida COM27.. a nekde sem se docet ze activesync bere jen od 0-9..;/ kazdopadne mi v active sync v pripojeni to nebizi stale jen COM1, IR a DMA.. chjo..;/ vi si nekdo rady?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    3

    Měl jsem stejný problém u MDA Vario s ActiveSync 4.2 a pomohlo mi zcela tohle patchnuti registru http://pdaphonehome.com/forums/552203-post22.html
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. QTEK 9000 a CZ+ROM???
    Od kobl_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-11-2006, 20:13
  2. Tak Qtek 9100 nebo Qtek 9000? Rozmyslete si to..
    Od Miloš Strouhal v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 15:54
  3. QTek 9000 a hry
    Od Kasei v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-06-2006, 05:42
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-04-2006, 23:02
  5. Qtek 9000 WWE ...
    Od zedino_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-03-2006, 19:37