Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 45

Téma: Igo a presnost polohy

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    Málo kdo si uvědomuje, že všechna PDA se testují se základním SW. Většina uživatelů si do PDA nacpe spoustu nesmyslů a dokonce (aniž by o tom věděl) mu běží některé aplikace skrytě na pozadí a pak se diví, že se to hádá s jiným programem. Vsadím se, že když tam nainstaluješ jen to co se dodává k PDA, tak to bude šlapat jako hodinky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    48

    Ty si zase neuvedomujes, ze ne kazdy je BFU (at to slovo nemam jakkoliv rad)! Omilas jen tu svoji pravdu, protoze tobe to jde ok. Pokud bych byl sam, tak nereknu ani slovo a budu hledat pricinu nekde jinde (napr tam co si napsal), ale ten problem nemam jen ja.
    Ostatne uz pred tim bylo PDA ciste - jedine co by mohlo pomoci je reset GPS.
    Znovu opakuju, ze v PDA krome tman a xcpuscalar (coz je 50kb taskmanager) nebezi nic jineho. Komunikace PDA s GPS funguje naprosto spolehlive s TomTomem, kde se nic nezpozduje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    Já se nehádám o pravdě, jenom je potřeba identifikovat problém. Napsat je iGO stojí za ho... je přece nesmysl. Používá ho naprosto bez problémů desítky tisíc uživatelů. Navíc tenhle problém dělalo i MIO 710 jednomu uživateli, takže existuje! SW chyba se projeví všude, musí to být něco víc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    48

    Netvrdim, ze iGo stoji za ho*no
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    34

    to z3rg: skus ten reset gps. Ja som bol tak isto nas**any na igo dlhy čas a nakoniec chodí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    34

    no, já používám igo už jak dlouho a nemohu se ubránit dojmu že celá tato diskuze je založena na jediné věci.

    sám jsem koukal že hlasová navigace je v igo trochu opožděná a tato vada je podle mne způsobená tím, že v určitém bodě začne k vám promlouvat, ale v momentě kdy skončí jste už (v závislosti na rychlosti) o nějaký kus dále.
    přepnul jsem hlas na mužský anglický a pán nám to tam sype víc z rukávu, takže důležitou informaci že jste 80M obdržíte podstatně dříve

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    34

    Tu sa nejednalo o hlasovu navigaciu ale napr. konkretne mne o to ze pri sledovani trebars na dialnici mostov a podjazdov popod ne bol rozdiel aj 200m.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Na foru PDAMill vyvojari tuto chybu priznali a pry bude opravena v pristi verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    GPS dodává data v intervalu 1s, nějaká prodleva než je odešle, nějaká prodleva než to pda se softem přijme a zpracuje, při používání LD-3W a LOOX 410 s rychlostí portu 38400 mám pocit, že zpoždění je cca 2-3s v iGo i SmartMaps, na dálnici to podle rychlosti může dělat i více než 100m, beru že to je prostě normální.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    48

    Odzkouseno na cistem PDA a nove nainstalovanem iGO. Porad znatelne zpozdeni oproti TomTomu. Uvidime jestli na to bude nejakej fix a nebo si to radeji schovaji do nove verze ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    40

    Mám verziu 30.V.2006
    Robí to presne to isté čo 25.4.2006
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    123

    Fakt nevím, co pořád s tím zpožděním máte.

    Kvůli aktuálnějším posledním mapám Chorvatska v i-Go (oproti TT) jsem jel před měsícem podle i-Go (v poslední verzi) až k moři. Naprosto v pohodě. Včetně zapnutých BZ (benzínky, parkoviště..). Při všech rychlostech auta, pořád jsem byl na mapě tam, kde ve skutečnosti. Žádný zpoždění a nebo se ztrácení. Ta tečka ukazující skutečnou polohu jen občas "utekla" lehce několk metrů vedle silnice. Ale přitom to nemělo efekt na to, že bych někde jel na dálničních sjezdech a nájezdech jinudy... I-Go běželo nepřetržitě 17 hodin tam a pak i 16 zpátky. Stejně jako bylo bezproblémové ježdění po Chorvatsku. Zkrátka bezproblémová navigace.

    Při běžním ježdění po Praze a nebo po ČR opět i-Go a stejně i TT naprosto v pohodě, stale na té správné pozici. Používám to, co je v podpisu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    34

    neviem,neviem ci sa toto nebude týkať iba asusov:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Citace Původně odesláno od Scatman
    Při běžním ježdění po Praze a nebo po ČR opět i-Go a stejně i TT naprosto v pohodě, stale na té správné pozici. Používám to, co je v podpisu.
    Tak nevím, zkoušel jsem TomToma i iGO a iGO má proti TomTomu bohužel opravdu zpoždění, po projetí křižovatkou ukazuje, že do odbočení zbývá ještě 15-20 metrů...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    123

    Docent: Tak nevím, u mě je všechno v poho... :?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. 3G Vodafone a určení polohy
    Od Matt_CZE v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 22-07-2010, 22:23
  2. GPS: presnost ?
    Od hustler_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-11-2007, 20:56
  3. Aktualizace polohy
    Od Viktor Čistič v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-04-2006, 09:35
  4. Načítání polohy v SmartMaps
    Od Roman B v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 01-12-2005, 20:51