SD karta nečitelná, jen když zjišťuji velikost volného místa
Zdá se mi to divné,
ale začala mi takto blbnout SD karta. Pokud nezkusím vyvolat informace o dostupném volném místu a velikosti karty, tak se tváří OK, data tam jsou, jde kopírovat tam i zpět. Jakmile jakýmkoliv způsobem zkusím zjistit volné místo nebo velikost karty (Nastavení - Paměť - Karta nebo když mám v Today aplikaci TodayInfo, která zobrazuje volné místo), na chvíli PDA zamrzne a pak se karta odpojí. Pomůže ji znovu zastrčit a je OK až do dalšího zjišťování místa.
Když kartu strčím do PC (USB čtečka), kartu nepřečte. Je čitelná pouze v PDA.
Co to může být?
MDA II, Win2003SE, karta Kingston 2GB
ale začala mi takto blbnout SD karta. Pokud nezkusím vyvolat informace o dostupném volném místu a velikosti karty, tak se tváří OK, data tam jsou, jde kopírovat tam i zpět. Jakmile jakýmkoliv způsobem zkusím zjistit volné místo nebo velikost karty (Nastavení - Paměť - Karta nebo když mám v Today aplikaci TodayInfo, která zobrazuje volné místo), na chvíli PDA zamrzne a pak se karta odpojí. Pomůže ji znovu zastrčit a je OK až do dalšího zjišťování místa.
Když kartu strčím do PC (USB čtečka), kartu nepřečte. Je čitelná pouze v PDA.
Co to může být?
MDA II, Win2003SE, karta Kingston 2GB
To mě se zase přihodilo, že se mi během indexace map OZi explorerem CE pDA vypnulo - po 2 minutách "nečinnosti". Když jsem ho zapnul, nebyla karta čitelná a názvy adresářů byly nesmyslné.
Stačilo PDA vypnout ručně (dlouhým podržením tlačítka) a hned bylo vše v pořádku...
Stačilo PDA vypnout ručně (dlouhým podržením tlačítka) a hned bylo vše v pořádku...
Ja jsem si zkusil nainstalovat PocketMechanic a ta karta tam vubec neni videt. Pritom na ni pristupovat muzu. Asi taky zjistuje velikost volneho mista a tak se ta karta odpoji. V PC formatovat taky nemuzu, protoze ctecka kartu taky nenacte (predtim samozrejme ano). Cim to mam teda zkusit low level zformatovat?
Tak nakonec jsem na to vyzrál tak, že jsem si stáhnul program "Format", po spuštění se karta jako obvykle odpojila, tak jsem ji znovu zastrčil a na asi druhý pokus formát proběhl (s PocketMechanicem toto nešlo).
Pak už je karta čitlená i v PC a nedělá problémy. No doufám, že se to nebude stávat často... :?
Pak už je karta čitlená i v PC a nedělá problémy. No doufám, že se to nebude stávat často... :?
Mam ten isty problem..ale je tu este jeden..stiahol som si tiez ten " Format " (nesmejte sa ) ale neviem co s nim:sarcastic: su tam dva subory s koncovkami "001" a "000"
este som sa s tym nestretol..mozete poradit co s tym?;)
este som sa s tym nestretol..mozete poradit co s tym?;)
Je to *.cab, tak ho nakopiruj do cihly treba do My Documents a spust, nainstaluje se, a budes moci formatovat
dik :)... no . zformatoval som to aj tymto softom ale stale nic..PC-cko to stale nechce citat:( :(
Nemate este nieco :sarcastic: ?
Nemate este nieco :sarcastic: ?