Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: ASUS 730 + TOMTOM 5

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3

    Dobrý den, mám problém, vlastním ASUS 720 + TOMTOM 5 a vždy asi po 2 hodinách navigace mi PDA zamrzne, pomáhá pak jedině reset. Oborník z počítačopvé firmy mi řekl, že je to normální, že se jedná o obecný problém a nedá se s tím nic dělat. Je to vážně tak? Děkuji za příspěvky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Co update na TT 5.21?

    BTW Was ist das take Asus 720?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3

    Omlouvám se, to vedro působí... Je to ASUS MYPAL A730
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mam 730 a zde popisovany problem jsem nikdy nezaznamenal. Jakou mate GPS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3

    Mam NAVILOCK Bluetooth BT-308. Těší mě, že jste nezaznamenal podobný problém, vypadá to, že je chyba někde u mě. Jen ji najít. Jsem pouhý uživatek, ne počítačový badatel. Díky za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zeptam se tedy jeste jednou... TT 5.21 nainstalovany mate?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    58

    Pokud máš na mysli to, že mapa najednou zešedivý a navigace nefunguje, tak to spadla bluetooth komunikace s GPSkou. stačí vypnout TT, počkat až se vypne BT a znovu spustit TT.
    Je to otrava ale zatím jsenm nepřišel na to proč se to děje
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    19

    Mate verzi TTN5.00 a nebo uz 5.21,jak se pta Beecher. Je to dost podstatne
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    58

    ... jsem zapoměl ... já mám 5.21
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    dobry den,

    mam taky ASUS a Nokii GPS a mam tektez problem s odpojovanim GPSky musim vypnout BT na PDA a pak zase vse naparovat (za jizdy velmi zajimava cinnost )...nepomaha prepinani v TT na BT GPS, ani NMEA na portu...uaaa, jde to prosim nejak vyresit??? diiiky

    kuba
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    14

    Mam A 730W a jeste se mi to nestalo
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus P535 a tomtom 7
    Od xaries v sekci P5xx
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-07-2008, 09:37
  2. Asus A696 a gps tomtom
    Od doksa v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-12-2007, 10:53
  3. asus p535 nastaveni tomtom 5
    Od equilibrium v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-07-2007, 16:15
  4. Tomtom a Asus A632N
    Od MrViki v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-11-2006, 12:42
  5. Asus 636 a TomTom 5.1 - umístění map
    Od Easy Rider v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-03-2006, 13:07