Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 69

Téma: nove mio A701 rom 55 - AKU2 - A2DP, VOICE DIAL atd...

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    114

    tak je to TU

    upgradujte podla postupu ako na SD karte..

    Urcite skuste je super rychla a vsetko nowe funguje a vylepsene aj to co neslo

    P.S. samozrejme je ENGLISH
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    11

    Nezbývá než souhlasit, super, opravdu rychlejší a chodí vše, doporučuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    59

    Mírně přepracovaný Today, přidáno hlasové vytáčení, vyhledávání kontaktů v telefonu pomocí T9...
    Jinak OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    8

    Zdravím nedostal som sa ani po UB menu. Mam soft WM5 OS 5.1.70 (Build 14411.1.1.4) a R45.3.101.0210.1. Chcel som to ubgradnut ale nič z toho. Viete mi poradiť?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od zbohus
    Zdravím nedostal som sa ani po UB menu. Mam soft WM5 OS 5.1.70 (Build 14411.1.1.4) a R45.3.101.0210.1. Chcel som to ubgradnut ale nič z toho. Viete mi poradiť?
    Stačí mít příslušný WINCEIMG.BIN a RomUp_SD.exe, vše dát na kartu a spustit exáč. Ten byl přibalen u R51.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    8

    Muze mi nekdo poradit jak tu aktualizaci spustit?Mam zmacknout volume+ s joystik- a reset nebo jak? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od happy1
    Muze mi nekdo poradit jak tu aktualizaci spustit?Mam zmacknout volume+ s joystik- a reset nebo jak? Diky
    Pomocí RomUp_SD.exe spuštěné z karty. Je to popsáno o bodku výše.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    8

    A mohl bys mi poradit,kde to vzit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od happy1
    A mohl bys mi poradit,kde to vzit?
    O čtyři bodky nahoře píšu že v R51. A R51 je TADY
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    8

    Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    8

    Tak jsem udelal update a jsem v p....i,naskosi mi obrazovka VM a najednou mi naskoci na chvilicku tabulka s cervenou vystrahou ma to tam napsano neco jako stktalker nebo co,nevim prasne je to mzik a zustane bila obrazovka a tim to konci.Pomozte!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    8

    Tak je to STKCALLER.exe
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    ...a je po zaruce
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    54

    Tak jsem upgradoval z R45 na R55 (pomocí RomUp_SD). Upgrade proběhl v pořádku, ale první spuštění hrůza. Neustále se to kousalo, teprve po 5. resetu to začalo fungovat.
    Nesouhlasím se stehanem a kaiwou. Vůbec jsem si vůbec nevšiml, že by to bylo rychlejší i přes výchozí nastavení na Super výkon.Hlavně naběhnutí systému trvá moc dlouho.
    Některé programy nefungují moc dobře. MortPlayer se po 2 - 3 minutách přehrávání kousne a nejde ani ukončit ve Spuštěných programech (to nemusí být ale vinou nové ROM). Pokud pustím Windows Media Player a pak ho ukončím ve Spuštěných programech, nejde spustit znovu, teprve až po resetu. Abych zprovoznil TomTom, musel jsem nahrát další 2 programy (VisualGPSce + MortScript, GPS Monitor), jinak mi stále hlásil, že není připojeno GPS zařízení a nenašel žádné satelity. Nakonec se mi to povedlo rozchodit a nyní mi TomTom najde pozici velmi rychle (rychleji než u R45).
    Změny, kterých jsem si všiml: v Today přibyla ikona stavu baterie v záhlaví (to mi přijde celkem zbytečné) a hodiny se přesunuly do řádku s datumem (tedy jenom kosmetické změny), v "Nastavení -> Osobní" přibyl Voice Speed Dial (zatím jsem nezkoušel), v "Nastavení -> Připojení" pak Wireless Manager (také jsem nezkoušel), vyhledávání kontaktů pomocí T9 (funguje dobře).
    Špatné je, že přetrval bug při volání. Když přijmu hovor, trvá zhruba 2 vteřiny, než mě ten na druhé straně slyší. K upgradu jsem se rozhodl právě kvůli tomu, protože na neoficiálním fóru jsem se v tomto příspěvku dočetl, že nová ROM tento bug řeší úplně nebo podle jednoho člověka ho alespoň sníží na půl vteřiny. U mě to nefunguje. Bug bohužel přetrvává, a to mě docela točí.

    Moje pocity jsou tedy hlavně záporné:
    + vyhledávání v telefoním seznamu pomocí T9
    + rychlejší vyhledání satelitů v TomTomu
    + nové funkce (hlasové vytáčení)
    - počáteční záseky
    - pomalé naběhnutí systému
    - problémy s některými programy
    - složité zprovoznění TomToma
    -- 2 vteřinový bug (za to dávám 2 mínusy)

    Nová R55 mi přijde horší než původní R45. Dejtě vědět své zkušenosti. Např. detailnější porovnání s R45 nebo R51/52 (tu jsem neměl, nemůžu hodnotit). Co funguje lépe, co hůře. Jaké problémy tato ROM řeší, jaké naopak přibyly. Hlavně jestli máte někdo řešení 2 vteřinového zpoždění při přijmutí hovoru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Mne funguje R55 fine, po nainstalovani nabehl v poradku a po resetu nabiha mnohem rychleji nez pred tim (R46). Jediny s cim mam problem je pristup na net pres activesync. Mio mi hlasi nejakou chybu. Kdyz jsem to zkusil v praci kde jsou pc na proxynach tak mi fungoval explorer a pocket weather, ale nektere ostatni aplikace ne. Tak nevim kde je chyba.... Pak bych se chtel zeptat ohledne tomtomu. Kdyz jsem si zarizeni koupil, tak mi gps moc nefungovalo. Kdyz jsem pomoci Tweak GPS prepnul Sirf na NMEA tak mi vsechno chodilo bez problemu. Ale pak se to nejak kouslo a ani ruzne gps utility mi gps nevideli vubec. Pomohl az hardreset a pres noc vyndana baterie. Od te doby to fungovalo. A ted k tomtomu, vzdy po ciste instalaci chdil uplne perfektne, tim mam na mysli, pohyb na obrazovce, kdy se obraz meni asi 3x za vterinu... ALE po case kdy jsem sputil nejake dalsi NAV. programy a ruzne GPS vychytavky tak se tomtom zpomalil a display se obmenuje tak po vterine, coz je oproti 3frm/s velky rozdil. Nevite nekdo o nejake DOKONALE utilitce, ktera dokaze v MioA701 vzdy nastavit to nejlepsi nastaveni, aby vse chodilo jak ma? Tento problem v tomtomu, totiz vzdy resi jen hardreset a baterie pres noc ven... a to uz me nebavi.... Diky vsem za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Odstraneni ikony Voice speed dial
    Od tom028 v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-01-2009, 21:17
  2. voice dial soft
    Od grapher v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-11-2008, 10:30
  3. a701 R55 a voice speed dial
    Od nowis879 v sekci Mio
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-09-2006, 07:51
  4. Aktivace A2DP u ROM s AKU2 pro HTC Wizard
    Od TheMelin v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-03-2006, 23:18