Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 69

Téma: nove mio A701 rom 55 - AKU2 - A2DP, VOICE DIAL atd...

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od Forrest

    Chtěl bych poprosit o odkazy na ty programy, abych to nemusel hledat, protože když to dneska nepude, tak zítra reklamuju:
    Máš to v soukromé zprávě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    31

    Dík moc za odkaz, je super, a rozhodně ho velmi rád použiju, ale já myslel na tyhle programy MortScript, GPS Monitor.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    No, uz mam za sebou par hardresetu s R55... A problemy mam s MMS... Nekdy se po HR MMS v nabicde vubec nezobrazi... po dalsim HR je to ok... A dnes kdyz jsem chtel poslat MMS tak tukam na NEW... a ... NIC... Proste nic..at tukam jak tukam.. Zkusil jsem i primo z obrazku.. Odeslat jako MMS a taky nic... Kdyz udelam HR.. tak ok... ale jakmile nahrahju zpet zalohu.. tak zase nic.. Fakt nevim co je za problem.. Pak jeste ekeyboard a intellipad... Po hardresetu fungujou fajn... Ale jakmile tam soupnu Resco keyboard kbuli cestine.. Tak oboji (ekeyboard, intellipad) prestanou fungovat... Myslim, ze tento problem s klavesnici je i ve starsich FW. Jakmile se nainstaluje lokalizace Sunny soft... nebo jen jina klavesnice... tak ostatni nemakaj... Proc uz sakra nemuzou veci fungovat normalne... Takovejch penez... a furt jenom problemy a resety atd... peklo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od Forrest
    Dík moc za odkaz, je super, a rozhodně ho velmi rád použiju, ale já myslel na tyhle programy MortScript, GPS Monitor.
    Já jsem to pochopil, ale odkaz je velká studnice, já z toho čerpal a víc nebylo třeba, vše v poho. Zatím čus.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Citace Původně odesláno od Tofik
    Jak je to tedy se zárukou, když si přehraju sowt na R51, ztratím záruku? A jak česká lokalizace, jde tam nahrát opět, nebo už je integrovaná na novém sowtu. Díky
    Tak odpoví na to někdo? Jak je to s tou zárukou, když si přehraju ROMku? A když mám A701ku lokalizovanou do češtiny, tak po přehrátí ROMky (třeba na tu R55) tam bude pořád čeština?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    Pište ty problémy do Sunnysoftu, stáhnete si novou aktualizaci lokalizace z jejich servru, tvari se jako stara a po nainstalovani je jako 9.1. Poté problemy s mms zmizeli. Samozrejme na R55. Mam na Miu cca 35 aplikaci a slapou bez problemu, upgradujte romku pouze pres boot menu a s karty mensi nez 2GB. Upgradoval jsem 4ks Mii a slapou vsechny v pohode. Bordel dela lokalizace, ale co jsem jim psal, musim rici, vsechna cest, do dvou dnu mi odpovedeli a opravili.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    Citace Původně odesláno od bkf1
    Citace Původně odesláno od Tofik
    Jak je to tedy se zárukou, když si přehraju sowt na R51, ztratím záruku? A jak česká lokalizace, jde tam nahrát opět, nebo už je integrovaná na novém sowtu. Díky
    Tak odpoví na to někdo? Jak je to s tou zárukou, když si přehraju ROMku? A když mám A701ku lokalizovanou do češtiny, tak po přehrátí ROMky (třeba na tu R55) tam bude pořád čeština?
    Ne, cestina se musi dohrat s prilozeneho CD, nebo stahnout od Sunnysoftu (trial) a pak koupit nebo ....... vy vite,ne???

    Jo a zaruka konci, pouze pres autorizovany servis. Vse na vlastni riziko !!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    46

    Ahoj,

    mám problém s R55 a bluetoth. Pokud zamknu telefon a běží BT, tak po několika desítkách minut vytuhne MIO tak, že svítí podsvícení kláves a nesvítí displej. Nereaguje na nic kromě resetu. Stává se to taky někomu ? S původním FW to nedělalo a pokud vypnu BT, tak telefon funguje v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    54

    Citace Původně odesláno od xRoman
    Mam na Miu cca 35 aplikaci a slapou bez problemu, upgradujte romku pouze pres boot menu a s karty mensi nez 2GB. Upgradoval jsem 4ks Mii a slapou vsechny v pohode. Bordel dela lokalizace, ale co jsem jim psal, musim rici, vsechna cest, do dvou dnu mi odpovedeli a opravili.
    To by mě zajímalo jaký máš přesně postup upgradu. Já už to zkoušel asi 5x a pořád mám ty samé problémy. 2 vteřinové "ticho" po přijetí hovoru, špatná správa paměti, potíže s navigací (jednou funguje jindy ne), pomalost (srovnatelné s originální ROM, možná i pomalejší).
    Poprvé jsem upgradoval pomocí RomUp_SD.exe, pak už jen přes boot menu, ale výsledek stejný. Třeba někde něco dělám špatně. Můj postup je: vypnout zařízení, hard reset, znovu vypnout, vyndat na chvíli baterii, kombinací VolumeUp + JoystickDown+Reset se dostat do boot menu, vybrat 0.FlashROM Upgrade, vybrat 6.Total img By SD/MMC, čekat, vybrat 7.Exit, vyndat kartu (1GB), vybrat 9.WatchDog Reset. Je to takhle správně, nebo někde dělám chybu?
    S R45 TomTom běhal v pohodě. S R55 jsem měl docela problémy to nastavit tak, aby to fungovalo. Dneska jsem tam nahrál nějaký soft od SPB a navigace zase nefungovala, nechtěla najít jediný satelit. Musel jsem si s tím zase vyhrát a zprovoznit to, ale stále vidím málo satelitů (jen 3 -4).
    Tak by mě zajímalo, kde udělaly soudruzi z NDR chybu. Vážně uvažuju o tom, že vyzkouším R51.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    11

    Považuji za férové se omluvit kolegovi "unmasked", měl s tou R55 pravdu. Do dnes dělala dobrotu, ale dnes se totálně zbourala. Je to zajímavé, ale je to tak. Takže jsem se taky vrátil k R51. Ale první dojem byl opravdu dobrý, ale co je to platný, když vydrží jen chvíli. Nic nového jsem posledních 6 dní neinstaloval, jen používal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od kaiwa
    Považuji za férové se omluvit kolegovi "unmasked", měl s tou R55 pravdu. Do dnes dělala dobrotu, ale dnes se totálně zbourala. Je to zajímavé, ale je to tak. Takže jsem se taky vrátil k R51. Ale první dojem byl opravdu dobrý, ale co je to platný, když vydrží jen chvíli. Nic nového jsem posledních 6 dní neinstaloval, jen používal.
    Beru, moje zpráva byla napsána opravdu až po vyčerpání všech možností, i já jsem mohl udělat někde chybu, ale zahraniční fóra mi dali za pravdu.
    Přeji vše dobré s novými ROMkami a více napsaných zkušeností.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Máte asi pravdu... Od doby co ho mám tak s tím také problémy... Myslíte, že R51 je lepší než R46?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Tak jsem tam fouknul R51... vsechno chodi jako driv... jak ma... az na hardwarova tlacitka... zmacknu volume up nebo down... a nic... to samy fotak..tel atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od Martynet
    Tak jsem tam fouknul R51... vsechno chodi jako driv... jak ma... az na hardwarova tlacitka... zmacknu volume up nebo down... a nic... to samy fotak..tel atd...
    Nastav typ psaní "keyboard".
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Jeee... to funguje... Ale pak mi nejde pouzivat intellipad na psaní SMS
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Odstraneni ikony Voice speed dial
    Od tom028 v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-01-2009, 21:17
  2. voice dial soft
    Od grapher v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-11-2008, 10:30
  3. a701 R55 a voice speed dial
    Od nowis879 v sekci Mio
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-09-2006, 07:51
  4. Aktivace A2DP u ROM s AKU2 pro HTC Wizard
    Od TheMelin v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-03-2006, 23:18