Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Vyzvaneci profily-problem qtek 8310 novy update

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    Hral jsem si s profily v registrech, protoze jsem potreboval aby zvonil a vybroval soucasne, nenasel jsem v \Application Data\Profiles soubor Nomal.prof.xml. Pac tam tento adresar "Profilies" vubec nemam, nicmene soubor jsem nasel v adresari Windows. V souboru jsem upravil vyzvaneni, ale nic se nezmenilo tak jsem to upravil jeste v souboru Loud.def.prof.xml a totalne jsem to p...ral. Telefon lze nastavit pouze v tichem rezimu a pri zmene profilu se nastavuje stale tichy rezim. Nevite co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    64

    Chod do Menu/Nastavenia/Profily a v menu daj Obnovit vychodzie
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    64

    A mimochodom, vibrovanie a zvonenie sucastne si nastavit ked prides roznako do Profilov, posunies na na profil, v ktorom to chces zmenit a v menu das upravit a typ zvonenia nastavis na Vybracie a vyzvananie popripade Vybracie a zvuk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    Diky, diky obnovit vychozi neslo, tak jsem provedl Master-Reset a te moznosti upravit jsem si vubec nevsiml, to nema chybu zase jste mi pomohli objevit Ameriku, super jsem nadsenej
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    64

    Mohol si tam este nakopirovat povodne subory, ktore ti mohol hocikto poslat... No teraz ti to uz nepomoze. Pre buducnost...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    7

    Mám podobnej problém - často se mi stane, že se nemůžu po odpojení hands-free zbavit profilu Sluchátka s mikrofonem. Ať dělám co dělám, vždy tam tehle profil zůstane. co stím? poraďte...pls
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. vyzvaneci profily
    Od petrmikes v sekci Touch Pro
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-06-2009, 14:24
  2. Vyzváněcí profily
    Od paja_11 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-04-2008, 21:16
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-12-2007, 11:23
  4. Qtek 8310 Profily: vyzvaneni a vibrace
    Od Vegan v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-05-2006, 19:06