Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Problém s porty po napárování GPS a PDA

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    39

    Mám následující probém s těmito "zařízeními":
    Pocket Loox C550, BT i-Tec 339

    Pokud zařízení napáruju, BT GPS lze přidělit pouze porty COM 0, 4, 6, 7 a 9.
    Prográmek, který se s touto GPS-kou dodává však nabízí k nastavení pouze porty COM 1, 2, 3, 5 a 8. Tudíž nemohu BPS-ku vůbec použít!

    Stejná situace je s OziExplorerem.

    Jediný program, který se mi podařilo rozeběhnout s GPS je WiFiFoFum2, kde je seznam všech portů dostupný.

    Netušíte někdo, co s tím?
    Díky za odpovědi!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    39

    Tak si odpovím sám: Jde o problém WinCE - stačilo stáhnout WM5GPSFIX.zip a už to běhá...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    39

    Tak se objevila další závada - po vypnutí a opětovném zapnutí už ty porty zase nejsou přístupné a je nutné je zpřístupnit opětovným nainstalováním zmiňovaného patche. Naštěstí, pokud jsem ten nedostupný port již někam zadal, tak si ho to naštěstí pamatuje, ačkoliv ho vybrat nejde, takže to běhá...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Po instalaci CABu vypnout PDA tak na 15 minut a pak znova zapnout... Melo by to pak jiz vydrzet...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2013
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Dancer
    Tak si odpovím sám: Jde o problém WinCE - stačilo stáhnout WM5GPSFIX.zip a už to běhá...
    mě to nejde :-( (C550)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    Mam ten samy problem. Mam Looxe C550 a koupil jsem si i-Teca 339 (moje prvni GPS, takze jsem uplnej zacatecnik).
    V nastavení Bluetooth - Nové partnerstí mi to GPSku najde, ale pak uz v zadnym navigacnim programu ne. Nastavil jsem COM porty na Příchozí COM6 a Odchozí COM7 a kdyz dam v nakym tom navigacnim programu (napr. v iGU) autodetekci GPS, tak to napise ze "GPS zařízení nelze nalézt".
    Divny je taky ze modra kontrolka na i-Tecu blika pomalu (1x za 3 vteriny), coz znamena, ze neni spojena s PDA. Dal jsem tam dokonce i ten WM5GPSFIX.zip a furt nic.
    Prosim o jakoukoliv radu, uz fakt nevim co s tim a reklamace asi taky neprichazi v uvahu, protoze nevim co bych jim tam rikal (ze mi to nefunguje s mym PDA asi neni moc objektivni duvod; koupil jsem to v Kase).

    EDIT: uz jsem to vyresil, problem byl v tom ze GPS neabsolvovala 1. nabití. To jsem opravdu necekal, ze problem bude v takovyhle kravine, ale po nabiti uz vsechno funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problem s porty navigace IGO 8 a TomTom
    Od Tom2009 v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-09-2009, 21:36
  2. Problém s COM porty
    Od karelk1 v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 08-02-2008, 19:06
  3. Herald problém s COM porty
    Od Bagr.George v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-10-2007, 19:39
  4. vario porty pre gps
    Od jordan23_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-07-2006, 16:42