Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: MDA Compact II T-Mobile CZ ROM - 2.6.2.114

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Přátelé, tak je to tady!!! Tak vzrušený jsem nebyl od doby, kdy jsme letos skórovali proti USA!!!

    Stahujte tady!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    super..me ji uz nastesti nahrali ze servisu...ale tenhle prispevek si mohl dat do jiz existujici diskuse cca 3 thready od tohoto )

    du tam hodit tenhle odkaz
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Zkoušel jsem u této ROMky nastavit e-mailový účet (nejdříve bez proběhlé customizace, poté po customizaci manuálně a nakonec po customizaci za pomoci EmailWiz), ovšem po SR ten účet vždy zmizel...

    Nevíte někdo, čím by to mohlo být?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Po nastaveni uctu zarizeni vypnete, chvilku pockejte (tak minutu) a zapnete...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    :?: :?: :?:

    To Beecher: Díky moc za radu!!! Sice nechápu, ale funguje to!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    A co nechapes? Ze pro ulozeni nastaveni a zapisu do registru ve WM5 z RAM do ROM pred softresetem je potreba trochu vic casu?
    Vzdyt je to obecna vlastnost vsech zarizeni s WM 5...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    V širším kontektu to můžu jednoduše vysvětlit. S původní ROMkou, kterou jsem v CII měl už z prodeje, jsem při nastavování e-mailového účtu podobné arabiky dělat nemusel. Prostě jsem nastavil účet a bylo. Po SR nic nemizelo... Proto mě překvapilo na můj vkus poněkud "nestandardní" chování s novou ROMkou. A děkuju Beecherovi, že mi poradil, jak na to.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. T-Mobile MDA Compact V
    Od Zedd v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-07-2009, 19:11
  2. Opera Mobile a T-Mobile Compact IV
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-02-2009, 20:40
  3. T-mobile MDA Compact III bez T-mobile :-) aneb jak na systray
    Od Stag_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-08-2007, 23:41
  4. T-Mobile MDA Compact II
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 03-11-2005, 10:30