Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Odstraněni notifikací v MDA Vario

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    Zdravim. mam takovy problem. stale se mi vraci notifikace ke spusteni omapclock.exe, ackoli jsem ji prostrednictvim Memmaidu nekolikrat rucne vymazal. Ne, ze by mne to nejak otravovalo, spis by mne zajimalo, co ji neustale spousti.
    ad 2) stale dokola se mi objevuje notifikace //.Notifications/Named/Events/SCRIPT:0x0 a to 40x pod sebou. vymazu-li je rucne a uspim Vario, po probuzeni jsou tam zase zpatky. dela mi to kazda ROMka. nevite nekdo puvod ci duvod?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    28

    A máš přetaktováno? A jestli jo tak jak? Mě to dělá taky poté co jsem začal taktovat tím novým prográmkem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Script:0x000 zaznam se objevi po kazdym objeveni se jakykoliv notifikacni bubliny. Memmaid nevim, ale spolehlive to maze CheckNotifications od ScaryBear..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    Citace Původně odesláno od RiKy
    A máš přetaktováno? A jestli jo tak jak? Mě to dělá taky poté co jsem začal taktovat tím novým prográmkem.
    Pretaktovano mam, take Battery Statusem, ale delalo mi to i pred tim, bez ohledu prave pouzivanou ROMku. Ale ja pravda, ze ted s novym pretaktem a ROMkou se pocet techto notifikaci o dost zvysil. Neni v tom zadnej problem? rucni mazani mi taky ruce neutrhne, jen mne to zajima.-

    to Saman: diky, zkusim tenhle softik...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    28

    Tak to mě se ty notifikace objevily až teď s přetaktováním battery statusem a jak už sem psal asi se mě to nějak hádá se smartskey. No ještě něco skusím a uvidíme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    jestli taktujes se smartskey a i battery statusem, tak to urcite neplechu delat muze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    28

    Smartskey tam mám taky, ale kvůli tomu že dokáže využívat spodní tlačítka jako "dnes" a "ok". Jinak na taktování ho nepoužívám.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-10-2008, 14:27
  2. Odstranění HardSPL z HTC Wizard (MDA Vario)
    Od anaxagoras_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-10-2008, 18:47
  3. HTC Herald a uprava notifikaci
    Od dreIx_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-05-2008, 07:42
  4. Vario + WM6: odstranění SysTray!
    Od SixMan v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-01-2008, 20:06
  5. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-04-2006, 06:04