Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Qtek 8310 a Pocket Informant

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Díky odbočení z Qtek fóra (Z.Malínský info a beecher čeština?) mám na Qteku dlouho očekávaný SW. Vypadá, že by Qtek mohl konečně plnit i funkci plnohodnotného diáře. Tedy to, k čemu ještě zatím musím denně brát do rukou LOOXe s PI 5 na něm.
    Verze 1.3 se dá už používat. Je mi celkem jedno, kdo co od koho koupil (WebIS/SBSH). Zato je docela příjemné, že hned od začátku je k dispozici čeština. Nefunguje jenom ve výběru vkládaných kontaktů. Lze to ale obejít zadáním.
    Vynikající je, že instalace na kartu chodí a ani vlastní provoz neomezuje vnitřní datovou paměť!
    Další, až se vrátím z lesa od Sázavy k PC. Zatím se podělte o vaše dojmy ze spolupráce vašeho Qteka 8310 s novým PI 1.3 na něm.
    (Odkazy jsou už jinde, download trialu na www.webis.net)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    zdravim, nemam sice Pocket Informant ale zato jsem si nasel papyrus 1.3 kterej taky obsahuje cestinu... a myslim si ze je to uplne to samy co ten Pocket Informant alespon se to tak pri beznem pouzivani tvari... ale je to super a hlavne v cestine takze kdo chce odkaz kde najit .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Nechodící spouštění PI 1.3 původními zástupci pro Kalendář a Úkoly a z textů (pluginů) v Today se spraví snadno.
    Vytvoří se kopie dodaného PISP.exe s očekávaným názvem PocketInformant.exe do stejného adresáře (na kartě v Program files\PocketInformant). A je to.

    Jak chodí synchronizace?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    synchronizace funguje naprosto v pohode. zadam neco v pocitaci - ukol, nebo nebo udalost a po pripojeni telefonu se to aktualizuje i tam. obracene to funguje taky bez problemu, zadam neco v tel. a po pripojeni k PC a synchronizaci se to objevi v kalendari v outlooku. Mam taky jeden dotaz, nasel jsi tam volbu na otoceni na landscape mode? ja to dnes v noci studoval ale nikde jsem to tam nenasel... ale pisou ze by to melo umet, tak nevim:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    1. Milane, bylo nutne zakladat o tom diskuzi? Trochu jsem to nepochopil, proc se nemuze pokracovat v jiz zapocate diskuzi k Papyrusu, kde jsem treba uz skoro pred tydnem daval RC5 s plnou cestinou na vyzkouseni...
    2. WebIS koupil licenci na Papyrus od SBSH (vyvoj je na SBSH, WebIS si na to lepi nalepku)...
    3. Vodopadek: doporucuji dodrzovat pravidla fora! Warez sem nepatri!
    4. Synchronizace bude chodit normalne, pouziva to stejna data... Tj. funguje to jako PI nebo AF... Je to proste nadstavba/nahrada za Outlook ve Smartphonech...
    5. Landscape to umi pouze na zarizenich, ktere maji Landscape, coz je zatim Motorola Q a Samsung i320...

    Lock
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Richarde, mám obavu, že nejen trochu.
    Tohle je prostor pro uživatele konkrétního zařízení. Vlastníš a používáš ho?
    Jak funguje PI na tvém Qteku 8310?

    Nakonec máš ale pravdu. Je to škoda času. Tak i tak.

    So long and bye.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mne jde o to, ze proste uz tady jedna diskuze k Papyrusu dokonce tebou zalozena je a nemyslim si, ze Papyrus je tak HW specificky pro QTeky, ze potrebuje dalsi diskuzi, nerku-li, ze se tve problemy na QTeku mohou projevit i nekomu jinemu s jinym zarizenim, treba na Motorole MPx220 nebo starsich SmartPhonech od HTC...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    Kamos kteryho ted lamu at si koupi HTC Voxe, zavislej na PocketPC s Pocket Informantem, mi poslal Pocketinformant pro Smartphone, at mu otestuju jestli to na smartphonu bezi. A kdyz uz jsem se s tim psal, vlozim to i sem, treba se to nekomu bude hodit:

    Tak jsem ho trochu protestoval na ukolech - lepsi nez ty nativni, protoze ty umej vpodstate jen prohlizet.

    ALE:
    zadani data je hrozne zdlouhavy a slozity
    -neni tam nabidka dnes, musis zadat rucne a navic pritom nevidis kolikatyho dneska je
    -kdyz je tam 18.11., tak nezadas 31.7. ani kdyb ses osypal - protoze listopad ma 30 dni, tak to chrani - takze nejdriv zadat "7", a pak zacouvat a zadat "31"

    Filtry ma lepsi nez maj nativni ukoly, ale pri zobrazeni "aktivnich ukolu" otravuje i s ukolama, ktery mam zacit plnit az v zari. to pro me nejsou aktivni ukoly.

    Moznost vlozit kontakt do ukolu - na Oxygenu hrozne pomaly, navic neumi vyhledat znaky s ceskou diakritikou, takze takovyho cloveka s hackama pak musis dolistovat rucne.

    Polozky jsou oznaceny malou ikonkou, a co znamenaj, to se dozvis pri najeti kurzorem - docela efektivni reseni.

    Ovladani klavesnici OK.

    Preklad do CJ mistama skripe, jak je u SW celkem obvykly.

    Tyka se HTC Oxygenu a Pocket informantu 1.3.16 z cervence 2007.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Ikony do Spb Pocket Plus a Pocket Informant
    Od BeepBeeep v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-02-2008, 09:22
  2. Pocket Informant Calendar - Pocket Informant light
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-11-2006, 10:56
  3. Pocket Informant 5.21 (093)
    Od Petr Hájek_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 27-01-2005, 10:54