zhanam imgdecmp.lib a testera (vlastnika) MIPS, SH3 masinky
ahojte,
mam pred dokoncenim jednu jednoduchsiu logicku gamesku pre PocketPC a chcel by som spravit aj verzie pre MIPS a SH3 procesory
potrebujem vsak imgdecmp.lib pre tieto procesory (mam len pre arm), ono by to malo byt v SDK, ale tam som to nenasiel.
ak by sa nasiel este niekto kto ma MIPS alebo SH3 procesor a bol by ochotny otestovat funkcnost, nech sa mi ozve.
este spomeniem ze to bude freeware, bude tam skvela hudba a skvela grafika :)
dakujem
marek_chorvat@tempest.sk
mam pred dokoncenim jednu jednoduchsiu logicku gamesku pre PocketPC a chcel by som spravit aj verzie pre MIPS a SH3 procesory
potrebujem vsak imgdecmp.lib pre tieto procesory (mam len pre arm), ono by to malo byt v SDK, ale tam som to nenasiel.
ak by sa nasiel este niekto kto ma MIPS alebo SH3 procesor a bol by ochotny otestovat funkcnost, nech sa mi ozve.
este spomeniem ze to bude freeware, bude tam skvela hudba a skvela grafika :)
dakujem
marek_chorvat@tempest.sk
Dobry den,
pokud vim tak podpora pro MIPS procesory je v SDK 2000....chtěl jsem taky něco naprogramovat, ale C++ nedavam, spiš by to chtělo sehnat ten kit pro Visual Basic.
No ale ja bych to testnul,
mam PPC Cassiopeiu EM-500
procesor MIPS přetaktovany ze 150 na 180MHZ
16MB RAM (no použitelne tak max 10MB RAM)
a 128MB MMC
stačilo by to??
pokud vim tak podpora pro MIPS procesory je v SDK 2000....chtěl jsem taky něco naprogramovat, ale C++ nedavam, spiš by to chtělo sehnat ten kit pro Visual Basic.
No ale ja bych to testnul,
mam PPC Cassiopeiu EM-500
procesor MIPS přetaktovany ze 150 na 180MHZ
16MB RAM (no použitelne tak max 10MB RAM)
a 128MB MMC
stačilo by to??