Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 53

Téma: Mio c710 - Vase zkusenosti

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Mate nekdo zkusenosti s timto zarizenim??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    V soucasne dobe asi nejuniverzalnejsi "jednoucelova" navigace. Hlavnima vyhodama jsou:
    - moznost upgrade o mapy SR (100%), Madarsko (100%), všechny státy Jugoslavie a dalsi okolni staty jako Bulharsko, Rumunsko, Recko, Turecko...
    - primo zabudovany RDS-TMC prijimac na dopravni hlaseni
    - upozornovani na prekroceni max.rychlosti
    - upozornovani na policejni radary
    - funkce Hands Free pres BlueTooth a spojeni pres BlueTooth

    Jinak je to celkem pekne a hezky male a do ruky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Kocir
    V soucasne dobe asi nejuniverzalnejsi "jednoucelova" navigace. Hlavnima vyhodama jsou:
    - moznost upgrade o mapy SR (100%), Madarsko (100%), všechny státy Jugoslavie a dalsi okolni staty jako Bulharsko, Rumunsko, Recko, Turecko...
    - primo zabudovany RDS-TMC prijimac na dopravni hlaseni
    - upozornovani na prekroceni max.rychlosti
    - upozornovani na policejni radary
    - funkce Hands Free pres BlueTooth a spojeni pres BlueTooth

    Jinak je to celkem pekne a hezky male a do ruky.
    S tímto mohu jen souhlasit, jen k upgradu map přidávám, že je placený.

    Já mám však trochu horší zkušenost: Moje C710 ukazuje úplně jiné aktuální souřadnice, než jsou ty správné. Navigace podle názvů ulic přitom funguje dobře i s tím, že jsem skutečně na té příslušné ulici. Jen nemůžu zadat údaje v souřadnicích, protože jsem v tu chvíli odkázán o cca 40 km dále na severovýchod. Nevím, co s tím mám dělat. Pokud máte někdo nějaký nápad jsem jedno velké oko. Měkký a tvrdý reset nepomáhají.
    Děkuji za případné návrhy

    Tak už jsem chytřejší a zde je výsledek pomoci od dobrých lidí:
    Existují 3 způsoby vyjádření součadnic:
    1) Degrees, Minutes, Seconds
    2) Degrees, Decimal Minutes
    3) Decimal Degrees
    MIO C710 používá vyjádření v Decimal Degrees, které po přepočtu na Degrees, Minutes, Seconds odpovídají údajům uváděných v mapách např.na m**y.cz. Pro výpočet pomůže určitě toto (doufám, že admin promine) http://maps2.nris.state.mt.us/topofinder1/LatLong.asp .

    C710 tedy podle mě nemá chybu a vřele doporučuji každému, kdo hledá GPS navigaci s dobrou grafikou, dostatečným displejem (7,3x5,5mm) a srozumitelným ovládáním. Navíc je dostatečně malý, aby nepřekážel v kapse při cestách po lesních cestách. Velmi mile mě překvapil v hustém lese, kde se bez potíží orientoval a i lesní cesta byla v mapě zakreslena. Zato patří zase mé uznání kartografům.

    Martin
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Strašný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ten chlap v té navigaci mluví jako idiot,jak jsem kdy mohl říkat nějaké výhrady k té ženě u Dynavixu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od Kocir
    V soucasne dobe asi nejuniverzalnejsi "jednoucelova" navigace. Hlavnima vyhodama jsou:
    - moznost upgrade o mapy SR (100%), Madarsko (100%), všechny státy Jugoslavie a dalsi okolni staty jako Bulharsko, Rumunsko, Recko, Turecko...
    - primo zabudovany RDS-TMC prijimac na dopravni hlaseni
    - upozornovani na prekroceni max.rychlosti
    - upozornovani na policejni radary
    - funkce Hands Free pres BlueTooth a spojeni pres BlueTooth

    Jinak je to celkem pekne a hezky male a do ruky.
    je možné tam dát i mapu irska,slovenska a ty nove mapy chorvatska atd. (proste igo 2006 evropa)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    V súvislosti s kompatibilitou máp z iGO v tomto zariadení by ma zaujímalo aký vlastne program je v ňom použitý na navigáciu?Nejaký klon iGO?Interesuje ma to kvôli opačnému postupuoužitie napr. POI z MIO v iGO ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Obrandovane iGO a asi nic vic a nic min...

    Prekvapujici je to TMC/RDS, jestlize to ma Mio, ma to i normalni iGO 2006?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    to beecher:keby si mal pravdu,tak to je dobry prislub do buducnosti
    a TMC? to vari zaleží na HW=prijímač a SW=iGO,či to dokáže spracovať,privátne si myslím,že sa dočkáme ešte pár príjemných prekvapení v súvislost s iGO.Ináč pár testov o tomto MIO je aj tu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od oltcit
    to beecher:keby si mal pravdu,tak to je dobry prislub do buducnosti
    a TMC? to vari zaleží na HW=prijímač a SW=iGO,či to dokáže spracovať,privátne si myslím,že sa dočkáme ešte pár príjemných prekvapení v súvislost s iGO.Ináč pár testov o tomto MIO je aj tu

    je to i-go jen mam trosku jiny design (ikonky), ale pan Kocir ma urcite lepsi info
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    :-) Diky za poklonu, ale nejsem vsevedouci. Pravdou je, ze MioMap pro C710 a C510 jsou tvoreny na zakazku pro firmu Mio. Tentokrat to byla skupina programatoru co delali i na iGO. Proto je mozne pouzivat mapy z iGO a to vcetne Summer Ugrade z webu, ktery je zdarma pro legalni majitele sd karty iGO. Kompatibilni jsou i formaty pro skiny map a hlasove navigace. Naopak C710 ma TMC a prci s radary (vcetne sw na CD pro aktualizace) coz v iGO neni. Takze to neni tak, ze to je iGO premenovane na MioMap.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Díky a nebolo by možné sem umiestniť pár obrázkov z prostredia programu a nejaký odkaz na ich web.Čiže to robili chlapci z Pdamill ?

    edit: taaak domovská stránka je tu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    6

    Nerad Vám kazím radost, ale od firmy eNav s.r.o. distributora iGO map mi přišla následující odpoveď na otázku, zdali je možné jejich mapy rozšířit o letní bonus do Mio C710, případně dokoupit jen iGO Eastern Europe 2006:

    "nas produkt iGO ve verzi jak je dodavan nepodporuje Vas prijstroj,
    jedna se o upravenou verzi, kterou zatim nemame k dispozici a
    pravdepodobne ji ani nebudeme distribuovat, bude to asi primo firma
    Mio. Zkuste se tedy obratit na vaseho prodejce ci primo zastupce Mio
    pro CR. Pokud byste si kupoval iGO, tak nelze krizem prechazet mezi
    jednotlivymi verzemi, tzn. ze z iGO Ceska republika nemuzete za
    doplatek prejit napr. na iGO Eastern Europe, je opet nutne zakoupit
    plnou verzi."

    Nepochopil jsem z toho, zdali přeinstalací nově zakoupených map od iGO by to Vše na C710 již fungovalo a mohly by se dokupovat další iGO mapy.
    Nemáte někdo již prakticku zkušenost z takového pokusu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Pokud si koupite iGO na SD karte bud verzi vychodni nebo plna Evropa, tak po zastrceni sd karty do C710 se objevi nove staty. Na tuto SD kartu funguje i Summer Upgrade.
    Toto je odzkouseno na kartach distribuovanych pres ELKO (je to jen velkoobchod) ale je mozne je dostat i u retail prodejcu co spolupracuji s Elkem.
    Osobne mam odzkouseno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    6

    Děkuji za zprávu pane Kočíř. Na ELKU jsem našel povědomé jméno , seznam dlužníků - předpokládám, že jim Elko již nedodává, tak jdu hledat kdo to dále nabízí za slušnou cenu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    16

    Ahoj, potřebuji se dostat na HDD, přístroje MIO C710. Mělo by to snad jít přes ActiveSync, ale já s tím nějak bojuji a nejde mi to. Jak rozchodím průzkumníka ve windows, tak aby viděl co je umístěno na hdd a dalo se to editovat???? Díky všem...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC S740 vase oblibene programky
    Od xpeldax v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-11-2009, 16:46
  2. IGO 8.3 na MIO C710 - Nabídka Start
    Od base.jan v sekci iGO
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-01-2009, 11:49
  3. Mio C710 RDS-TMC
    Od blue_line v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-07-2006, 17:58