Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Současné využití slotu CF + SD u iPaq 3850/70?

  1. #1

    haj haj je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Je možné současně používat sloty ComapctFlash například pro GPS a slot SD pro paměťovou kartu, nebo je v tom nějaký figl ? Chtěl bych využívat GPS CompactFlash od Pretecu a data tahat z SD karty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    42

    Ahoj, myslim, ze by to nemel byt problem

    Nezkousel jsem to primo s GPSkem, ale mam CF is SD kartu.
    (Zlaty SD - protoze porad s sebou tahat Jacket je votrava)[:sarcastic:]
    Vyuzivani obou karet je bez problemu. Muzes z jedny prehravat mp3
    a na druhou ukladat soubory...

    PS. Na CeBitu se mi snazila asistentka Compaqu namluvit, ze se u GPS
    automaticky aktualizuji mapy pres GPS satelity...

    Zda se mi to ale nejaky divoky ... update z Inetu... to je normal, ale
    ze by si GPS sam stahoval potrebna data? Jakou rychlosti a odkud!???

    Pokud nekdo znate odpoved...

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    GPS od pretecu jiste nama zadou pamet, to bych se divil :-)

    Pouzivat to jde spolu bez problemu. Jinak, kdyz chcete GPS pouzivat i mimo auta, doporucuju namisto CF slotu radsi PCMCIA. Ma totiz baterii.

    CEuky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    42

    Ahoj omlouvam se za nepresnost.

    Zil jsem od CeBitu v presvedceni, ze GPS maji integrovanou
    pametovou karu na mapy, aby nezatezovaly pamet PDA

    Bohuzel to neni pravda ... []

    Existuje ale reseni GPS + CF Karta... od www.navman.com
    Manual je tady

    Ten ma volnou pozici pro CF

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ano a prave ho zacal nabizet i TomTom ke svim mapam. Je ale treba doplnit, ze je to jen pro iPAQ :-)

    CEuky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    11

    PRo> Petr Hajek
    Pouzivam GPS od Pretecu v kombinaci se 128 MB SD a je to bez problemu. Mel bych zajem o vymenu "zkusenosti" SW na pouziti IPAQ-u jako GPS. Ozvi se mi na reep.richard@worldonline.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    A což po výměně zkušeností to sespsat jako článek, uveřjnit v diskuskách?

    Myslím že tyto informace by zajímali všechny.
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nabíjení iPAQ 3850
    Od Zbynak1_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-12-2006, 15:44
  2. Kabel na iPaq 3850
    Od HuKy_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-02-2003, 14:55
  3. Da sa domontovat BT do iPAQ 3850 ?
    Od VanJ_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-02-2003, 08:12
  4. Konektor pro Ipaq 3850
    Od reep_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-04-2002, 11:22