Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: FS Loox 500 nebo 520

  1. #1
    EasyShare_ce4you
    Guest

    Chci koupit PDA s GPS. Rozhoduji se mezi FS Loox 500 a 520 a případně Yakumo Alpha X GPS.
    Jaký má 500 a 520 signál? Tedy, když půjdu pěšky nebo prostě někam po horách, budu mít dobrý signál?

    Případně mi prosím doporučte jiný přístroj a sdělte své zkušenosti. V autě bych PDA též využil, ale chci ho využít i na dovolenou, tedy na výlety apod. Nechci, aby docházelo k neustálému výpadku signálu, nebo jen maximálně minimální.

    Děkuji předem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    Já mám N560 a s kvalitou signálu jsem spokojen. Ještě se mi nestalo že by mi vypadl. PDA používám v autě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    EasyShare_ce4you
    Guest

    Myslíš, že bys mohl zkusit se připojit někde venku, tedy za chůze?
    Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od EasyShare
    Chci koupit PDA s GPS. Rozhoduji se mezi FS Loox 500 a 520 a případně Yakumo Alpha X GPS.
    Jaký má 500 a 520 signál? Tedy, když půjdu pěšky nebo prostě někam po horách, budu mít dobrý signál?

    Případně mi prosím doporučte jiný přístroj a sdělte své zkušenosti. V autě bych PDA též využil, ale chci ho využít i na dovolenou, tedy na výlety apod. Nechci, aby docházelo k neustálému výpadku signálu, nebo jen maximálně minimální.

    Děkuji předem

    ahoj ja mam 520 ku a v pohodě gps je funkčni mam tomtoma a zatim žaden problem baterie při použiti gps tak 5.5h
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    ani 500 ani 520 ale 560 doporučuju já:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    11

    Zdravim Vas dnes som si objednal Loox 520 no v baleni nieje synchr. kabel, ponukali my ho za 850 SK co sa my zdalo troska vela, prosim neviete my poradit nejaku firmu kde by som si ten kabel mohol kupit lacnejsie? Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Ako je možné že v balení nie je?!
    Inak tu ho máte za 845
    TU
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    78

    franco asi myslí usb client/host, a ten v balení není.Koupi jsem ho taky za cca 800.-Kč.Mam 520 a naprostá spokojenost.Pro běžné používání mi stačí. 560 je pro mne zbytečně drahá a ten rozdíl v ceně ty vlastnosti u mne nevyváží.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. LOOX 720 nebo hx4700
    Od smallbox v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-08-2007, 23:12
  2. N 311 nebo Loox c550
    Od cz_iceman v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-08-2006, 14:11
  3. Loox 718/720 nebo HP4700?
    Od Lada Dekany v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 18-07-2005, 22:20
  4. HP 4700 nebo Loox 720???
    Od millan_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-06-2005, 13:25
  5. HP 4700 nebo LOOX 720
    Od GROOVEMAN_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 91
    Poslední příspěvek: 28-10-2004, 19:11