Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Wifi v n520

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    69

    Mám takový problém a to,že neumím a nejde mě se připojit na internet přes wifi,najedu na start->nastavení->připojení->sítové karty a tam se mi objeví seznam zařízeni a když na to kliknu připojit se,tak mi to po čase hodí,že ip adresa nemůže být přidělena...Prosím o pomoc,díky všem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Stačí zapnout Wi-Fi a vyčkat, až zařízení samo najde seznam dostupných hot spotů. Pak si vybereš a tím se připojíš.
    Kde a k čemu se připojuješ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    69

    No,to dám a objeví se mi to co je na tom obrázku

    a na to první zona_kurim3 kliknu a dám připojit a po chvíli to hodí nějakou chybu s IP adresou
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Udělěj soft reset a pak zapni Wi-Fi (přes ikonku) - do nastavení není potřeba chodit, když nic nebudeš nastavovat. Pak by se měl objevit seznam dostupných hot-spotů a na ty nezamčené by se mělo jít připojit. Stačí vybrat v okně, které se vysune ze spodu displeje, který hot-spot a mělo by to fungovat. Otázka je, zda-li jsi si v nastavení něco "nerozšteloval". Pokud se připojuješ k veřejné síti není třeba nic nastavovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    69

    Asi sem úplně blbej,ale sof reset je co?znamená to,že resetuju pda?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ano. Eufemicky receno: pichnout milaska...

    BTW Mohl byste blize specifikovat tu hlasku o te IP adrese, kterou vam to vyhazuje? Dekuji.

    To Zdenek: Nekdy se stava, ze se ta notifikace neobjevi a je potreba vlezt do tech Sitovych karet, aby clovek vybral, ke ktere siti se chce pripojit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    69

    Dobře,udělán soft reset a teď mi to háže opět tu chybu,více na obrázku-opět IP adresa
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Jsi si jistý, že se připojuješ k nezabezpečené síti? To, že tam není vidět zabezpečení neznamená, že třeba nemá vypnutý DHCP a to ti potom udělá to co na tom obrázku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    69

    No,rozjel sem to ted pres e2c a tu síť mě to veme,ale nepřidělí Ip adresu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Potom je v síti vypnuté automatické přidělování IP adresy DHCP serverem a musíš znát IP, masku, výchozí bránu a DNS servery aby ses připojil a zadat to všechno ručně buď do nastavení adaptéru a nebo do profilu E2C.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak připojit n520 na školní wifi síť?
    Od p3!An v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-09-2009, 07:38
  2. FSC Loox N520 - citlivost WiFi
    Od Duk v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-10-2008, 18:45
  3. Problém s Wifi u N520 - ještě neřešený?
    Od Petr_P. v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 15:54
  4. N520 a TomTom a WiFi
    Od kyznoh v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 09-07-2006, 11:51
  5. Výkon WiFi u N520
    Od damasig_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-05-2006, 00:39