Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Problém při synchronizaci v ActiveSync 3.8

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    Asi před týdnem se objevil takový divný problém. Vždy když začnu synchronizovat PDA s PC tak se objeví v Activesyncu připojování a pak nahoře název zařízení Host a pod tím připojeno. PDA je tak připojeno k PC (má např. přístup na internet), ale nesynchronizuje se. Pokud odeberu zařízení ze synchronizovaných a opět je znovu nastavím, první synchronizace proběhne v pořádku, při dalším připojení ale už zase nefunguje. Nepomůže ani přeinstalování ActiveSyncu, a dokonce ani přeinstalování celého PC!

    EDIT: Zkusil jsem nainstalovat i ActiveSync 4.1 a dělá to přesně to stejné.

    EDIT2: Takže, když udělám HR a sesynchronizuji, jede vše v pohodě několikrát, když ale obnovím předchozí zálohu v Spb Backup, opět je vše při starém. Takže to vidíte na problém v nastavení PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    Opravdu nevíte, co s tím? Třeba stačí jen upravit nějaký blbý klíč v registrech nebo něco změnit v nastavení PDA - chyba ve stolním PC se vylučuje (reinstalace nepomohla). Jasně, klidně si můžu PDA HRknout a nainstalovat vše kompletně znovu, ale komu se to chce dělat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jelikoz ti to funguje, kdyz to HRknes, tak mas neco spatne v tom, kdyz to pak obnovis. HRkni to a nainstaluj to znova...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    Právě toho se chci vyvarovat - instalování znova všech programů. Neexistuje opravdu nějaký způsob?
    Že já jsem si nevybral Palm :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    To vypadá že místo standartního partnerství nastavuješ partnerství v režimu host

    EDIT: tak sorry přehlídl jsem edit 2 v prvním příspěvku. Pak mi ale není jasný ten host ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    Ne, opravdu vždy nastavím že chci navázat partnerství umožňující synchronizaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    Citace Původně odesláno od daww
    EDIT: tak sorry přehlídl jsem edit 2 v prvním příspěvku. Pak mi ale není jasný ten host ???
    Co ti na tom není jasný? Prostě se zařízení pokaždé potom připojí jako host, což znamená, že sice můžu instalovat programy a prohlížet obsah PDA, ale nemůžu synchronizovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Ještě jaednou abych to pochopil. Ta záloha kterou to obnovuješ je staršího data než vytvořené partnerství ? Jestli ano tak to nepůjde pokud jsi odstranil z AS předchozí partnerství. Udělej HR, pak nastav partnerství a nainstaluj aplikace. Potom si to zazálohuj a teprve tuto novou zálohu budeš moc použít
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    Problém je v tom, že nemám starší zálohu než to začalo dělat. A těch programů mám hodně, takže se mi jednoduše do toho moc nechce a ptám se, jestli se to dá vyřešit třeba nějakým nastavením.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Trainzak
    1. Právě toho se chci vyvarovat - instalování znova všech programů. Neexistuje opravdu nějaký způsob?
    2. Že já jsem si nevybral Palm :dead:
    1. Kdyz tomu nepomuze ani svecena, tak co mas delat... (BTW Kazdy jsme si tim prosli...)
    2. To by sis pomohl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    Citace Původně odesláno od beecher
    1. Kdyz tomu nepomuze ani svecena, tak co mas delat... (BTW Kazdy jsme si tim prosli...)
    Prostě svět nemůže být dokonalý :
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ale svet k dokonalosti speje pusobenim tretiho zakona termodynamiky. Az bude chaos kompletni a vsudypritomny, az entalpie nad etropii zvitezi na cele care, nebude jiz co vylepsovat....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Není třeba si stěžovat. Když starou zálohou s již neexistujícím partnerstvím vždy přepíšeš aktualní nastavení tak se nediv že to nefunguje. Mě to po obnově pomocí zálohy SPB Backup normálně jede s původním partnerstvím. V případě že ho ale odstraním z AS tak to samozřejmě fungovat nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Anomalie po activesync synchronizaci
    Od 1lomeno3 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-11-2007, 12:36
  2. C550 vs ACTIVESYNC - problem se synchronizaci
    Od m.sachl v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-06-2007, 12:13
  3. problem se synchronizaci Microsoft ActiveSync pres USB
    Od dj.gotfrua_ce4you v sekci Yakumo
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 21:04
  4. ActiveSync 4.1 a heslo pro synchronizaci
    Od MacFig v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-01-2006, 10:03