Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 37

Téma: Qtek 9100 vs. MDA Vario

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    14

    Ktery byste si vzali a hlavne napiste duvody!
    (cena nerozhoduje)
    Dekuji za odpovedi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Tady neni co psat, po prehrati ROM jsou ta zarizeni naprosto totozna, pokud neberu v potaz ten napis na predni strane zarizeni..
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00154988_t-mobile_mda_vario_p01_5WAi.jpg 
Zobrazení: 36 
Velikost: 23.8 KB 
ID: 4922  
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    tady na těch screenech to vypadá, že nejsou ze stejnýho matroše (nebo aspoň barvy) jak je to ?
    EDIT: T-mobile logo tam nechci, ale ten Qtek taky neni to pravý (to snad radši to TM):dead:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Ten ramecek kolem displaje u Varia je z hliniku, ty TMO napisy a loga se casem sedrou nebo jim muzes nehtem pomoct
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    a kdyz Vario ma ramecek z hliniku, tak Qtek je z čeho ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    jo a ještě, když u Qteka přehrajete ROM tou originální od Qteka (např 2.8.x.x WWE test), tak jak je to se zárukou ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    ROMky do QTeku prodavane Eurotelem musi byt od Eurotelu, abys neprisel o zaruku, tak jako T-M CZ MDA Vario musi mit pouze T-M CZ ROMku...

    A s tim hlinikem opatrne, mne teda na tom sefove Variu to jako hlinik neprislo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    teď sem vážně parohy a jelen mi de kolem sorry za DDT, ale Wizard od např. od Sunnysoftu je rovnou s Eurotelem ? Proste kdyz nekdo rekne ze namá Vario ale qteka, tak to znamená že má vlastně co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Dve moznosti, ma QTeka distribuovaneho primo nebo QTeka od Eurotelu... Oba se dodavaji s jinymi ROMkami...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    14

    Muzete nekdo rozepsat ty rozdilny ROMky mezi Qtekem a Variem?
    Jaka je lepsi, stabilnejsi, co obsahujou atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    ale oba (u Et. i normal) sou zablokovaný na přepsání ROM? nebo jak?

    2 hustej: Podle toho, co sem cet je to tak, že T-Mobile má na Qteku vynucenou češtinu (víceméně jenom lokalizace, která samozřejmě zařízení zpomaluje) jinak podle poznatků uživatelů je prý T-Mobilácká ROM jen pomalejší, ale víceméně stabilní. Další rozdíl je, že rom 2.8.x.x má již zabudovanou funkci BT A2DP (jestli dobře chápu, tak profil na BT stereo sluchátka na hudbu).
    Potom je rozdíl v Ext. ROM (programy instalující se po HR od operátora)
    Dobrá zpráva je, že chyba při navigování nemožného přijmutí hovoru je již opravena i u T-Mobile 1.6.7 ROM.

    EDIT: Jo a, když bych nahrál do Qteka ROM od T-mobile, tak se mi i uzamkne možnost přehrát ROM zpět a budu muset unlockovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    vario ma ten ramecek kolem displeje vazne z hliniku - spadlo mi v garazi na zem, trochu se odrelo a je to fakt hlinik
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    98

    Já nevím co tu řešíte. HW je stejný, ROMky nejsou podstatné a jediné nad čím je třeba uvažovat je barva a cena. Nevím jak je na tom Qtek, ale Vario mi přijde pořád nejlevnější.
    Jinak, já mám Vario a s TMO ROMkou se nedá vydržet (restarty, mizející SD...), takže stejně každý časem skončí u neoriginální ROM, ať už český Qtek nebo TMO Vario. Se zárukou, jak jsem se dočetl v diskuzích by neměl být problém, prográmek co Vario odblokuje by jej měl zpátky zablokovat do původního stavu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Citace Původně odesláno od beecher
    ROMky do QTeku prodavane Eurotelem musi byt od Eurotelu, abys neprisel o zaruku, tak jako T-M CZ MDA Vario musi mit pouze T-M CZ ROMku...

    A s tim hlinikem opatrne, mne teda na tom sefove Variu to jako hlinik neprislo...
    Minulý týden jsem se ptal na info lince TM, jestli je možné do MDA nahrát originál T-Mobile ROM, ale RUU, ne CSY, aniž bych ztratil záruku. Řekli mi, že bez problémů...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od Ludek Richter
    Minulý týden jsem se ptal na info lince TM, jestli je možné do MDA nahrát originál T-Mobile ROM, ale RUU, ne CSY, aniž bych ztratil záruku. Řekli mi, že bez problémů...
    Pak je dobré jim při pokusu o reklamaci sdělit, že vám to někdo "potvrdil" na infolince. Odpovědí může být úsměv a omluva, že se ta pracovnice možná spletla, nebo jste špatně slyšel ;-) Tady bych byl přeci jen opatrnější
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. QTEK 9100 (MDA VARIO)
    Od Clayderman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 11:00
  2. BT Headset pro MDA Vario(Qtek 9100)
    Od aegisrtcw v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-02-2007, 09:08
  3. QTEK 9100 ROM > MDA Vario ROM
    Od Roman.34 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 14-06-2006, 13:34
  4. MDA Vario/Qtek 9100 a GPS
    Od Jirka K._ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-05-2006, 21:19
  5. MDA VARIO, QTEK 9100 a GPS
    Od moucha_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 21-03-2006, 20:47