Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 5 z 5

Téma: Opet AS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    narazil sem na zajimavej problempo prichodu do prace sem se pokusil synchronizovat pda a stolni pc.pda se spravne nacte ale as porad dokolecka hlasi ze se pripojuje.kdyz uz sem ztratil trpelivost smazal sem vsechny partnerstvi ale po pripojeni se as vubec nesnazi vytvorit je znovu a znovu se jen pripojuje...odinstaloval sem as a nainstaloval jej znovu ale dela furt to same.kdyz pda napichnu na notebook tak tady i po smazani partnerstvi vse funguje tak jak ma....setkal se nekdo s podobnym chovanim?Nemuze se treba jednat o nejakou bezpecnostni vychytavku co mi tu v me nepritomnosti v patek nastavili IT?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Firewall?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    no jedine ze by menily nastaveni....je divny i to ze se mi pda po urcite chvilce vypne i kdyz mam nastaveny aby pri napajeni ze site se nevypinalo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Blby dotaz, ale mate nabijecku pripojenou do kolibky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    mam usb host kabel co je k FS ma tri zakonceni .klasicky usb do pc ,konektor do pda a navic usb host nad konektorem do pda je jeste otvor pro pripojeni sitoveho napajeni.ale do ctvrtku to fungovalo tak ze se pda nabijelo z usb pocitace.ona i cervena kontrolka nabijeni na pda sviti tak jak ma ale pda se po urcitem case vypina coz mi s notebookem predpokladam nedela

    tak se omlouvam uplne nahodou sem si vsim ze mam zaplej rezim v Letadle a ten to cele zrejme zpusobil.je mi jen divny ze to na notebooku bezelo jak ma ale i tak dik za help support
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. E-Ten M700 - opet nejede GPS
    Od Fanda75 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-02-2009, 22:05
  2. Opět bluetoth handsfree
    Od Isomil v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-12-2008, 23:40
  3. Opet VS 2005 (VB. NET) - filenotfoundexception
    Od Zax_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-03-2008, 14:25
  4. Pro moderatory - opet
    Od Ondraseeek v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 17-01-2006, 09:34
  5. CallHistory - opět
    Od nobody_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-11-2005, 19:25