Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Přeinstalování WM5

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    Jelikož jsem to tu nenašel a momentálně u sebe nemam ani návod ptám se vás jak mam přeinstalovat windowsy na svém PDA. Pujčil jsem ho sestře a ta mi nějak záhadne vymazala nějaký věci a nefunguje mi word a excel. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Hard reset, ale prijdes o svoje data
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    nemusiš přijit o data pokud si je zazálohuješ, ale jak Ti nefunguje Word a Excel - nemas zastupce ve slozce Start, nebo mas zastupce a programy se "nenastartuji"? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    hard reset nepomáhá. Nejde mi wodr - když dam vytvořit nový tak mi napíše že se napodařilo otevřít dokument.

    Dá se to prostě smazat a nainstalovat WM znova? Určitě to jít musí ne? Vždyt v balení je CD s WM5
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Opravdu? Opravdu mas k looxovi CD s WM5?

    Ted uz mi na mysl vytanul srapnel....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Je to opravdu hard reset? (kalibrace displeje, nastavení datumu, času, regional settings.....)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    ano opravdu je to hard reset. Jde o to že mi sestra šikovně smazala nějaké ty šablony nk wordu apd a od té doby mi nejde vytvořit nový dokument. Když dám hard reset (kalibrace displeje, datum apod...) tak se tam ta složka již neobjeví. Dokonce mi tam zůstaly ale uložené i všechny kontakty. Ale opravdu sem znova kalibroval dysplej a nastavoval datum.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    Aha tak CD s WM k Looxovi nebylo, myslel jsem že je to na tom CD kde je nalepený číslo WM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Myslim, ze nedelate clean-reset, ale pouze hard-reset, ktery pouze resetne registry. U nekterych WM5 zarizeni je tech resetu vice.

    Co rika manual:
    "Stiskněte a přidržte tlačítko pro režim spánku a tlačítko aplikace Calendar (kalendář).
    Zasuňte pero stylus do otvoru pro měkký reset a krátce na něj zatlačte (3). Stále (několik sekund) držte stisknutá tlačítka pro režim spánku a kalendáře.

    Reset může trvat několik minut. Nakonec zazní zvukový signál. Postupujte podle pokynů na displeji."
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    Udělal jsem to přesně podle návodu a poprvé to prostě nepomohlo. Ted jsem to zkusil znova a už mi ten word běhá. Sice se tam ty šablony neobjevili ale word jde. Dík moc.

    Jinak jen taková otázka pro zajímavost: WM se na PPC nedá přeinstalovat? Vše se řeší pouze hard resetem? Co když budu chtít nahrát jinou versi WM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Da se preinstalovat a rika se tomu flashovani. Ale pro obnoveni funkcnosti flashovani neni potreba, na to mame prave ten hard-reset...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    jj díky za informace.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    ještě jeden dotaz, používám spb pocket plus a používám vypínání ppc přes to softwarové tlačítko. ted jsem udělal hard reset a když stisknu to softwarové tlačítko tak se mi ppc nevypne. nenastavuje se někde podpora softwarového vypínání nebo tak něco? je docela škoda že to nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. rw 6815 - přeinstalovani softwaru
    Od Sazi v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-01-2009, 21:40
  2. outlook po přeinstalování OS
    Od Elgner v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-06-2007, 18:57