4 GB SD karty - problémy s jejich formátováním a viditelností ve čtečkách paměťových karet
SDFormatter funguje zcela korektne, jen musis zadat FORMAT TYPE Full Erase On a FORMAT SIZE ADJUSTMENT na On
se 4GB kartou se to skoro všem daří, což takhle diskutovat kartu 8GB.
Tu mě PDA nevidí, takže jak ji naformátovat :(
Pocket mechanic nezabírá.
Tu mě PDA nevidí, takže jak ji naformátovat :(
Pocket mechanic nezabírá.
jestli podporuje SDHC nevím, ale díky dotazu bych tipnul že asi ne. dá se s tím něco vymyslet.
Foták mě ji přečte, takže využití najde.
L.
Foták mě ji přečte, takže využití najde.
L.
Zdravim zdravim. Uz asi 2 dny se trapim s mym HTC universalem. Koupil jsem si A data class 6 kartu 8 gb SDHC a zaboha ji nemuzu rozjet. zaprve nemam ctecku ale kdyz jsem ji soupnul do univesala prez USB HDD ktera je soucasti rom ktera ma podporovat SDHC :
L26 WM6 PRO Business V7 Videocall
CE OS 5.2.1908 (Build 18508.0.7.0)
ROM version: 2.11.00 WWE
Radio version: 1.17.00
Protocol version: 42.53.P8
ExtROM version: 1.10.176 WWE (hidden)
14 MB flash disk
pristroj ji nevidi ovsem ve win se prihlasi jako vymenitelny disk, dal jsem format a nabehlo mi jen 4 gb max. Rikam ok alespon zkusime. Naformatoval jsem a v commanderu normalne muzu soupat soubory na kartu ale pristroj ji nevidi po vypnuti USB HDD. Nemate nekdo zkusenosti s 8Gb SDHC v PDA? Dekuji moc.
L26 WM6 PRO Business V7 Videocall
CE OS 5.2.1908 (Build 18508.0.7.0)
ROM version: 2.11.00 WWE
Radio version: 1.17.00
Protocol version: 42.53.P8
ExtROM version: 1.10.176 WWE (hidden)
14 MB flash disk
pristroj ji nevidi ovsem ve win se prihlasi jako vymenitelny disk, dal jsem format a nabehlo mi jen 4 gb max. Rikam ok alespon zkusime. Naformatoval jsem a v commanderu normalne muzu soupat soubory na kartu ale pristroj ji nevidi po vypnuti USB HDD. Nemate nekdo zkusenosti s 8Gb SDHC v PDA? Dekuji moc.
Dobrý den, rešení vašeho problému je popsáno zde. Funguje to ale pouze na neoficialnich WM6 ROM.