Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Problém s SMS a MMS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    18

    Mám dva problémy (mimo jiné) se zprávami...
    1) na Today mi svítí 1 nepřečtená SMS, ale když ji hledám v INBOXU kde by měla být, nikde tam není. zřejmě se nějak kouslo to odmazání po přečtení, ale i když zařízení vypnu a zapnu, neakualizuje se to...

    2)nainstaloval sem Arcsoft mms a stejně se to nijak nepoznalo, mms prostě nejde nastavit - přijde mi hlavička mms, ale stáhnout nejde a ani nemůžu nijak nastavit vlastnosti těch mms...

    moc dík předem za pomoc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    22

    Já jsem na tom podobně, přijde hlavička ale stáhnou to nejde.Po stažení kabinetu a instalace pro Vodafone se mě to nepodařilo rozjet. Internet přes GPRS běží. Chtělo by to nějaký podrobný návot jak MMs aktivovat a hlavně kde zadávat parametry servru MMS
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    203

    A máte MMS aktivované u operátora?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    18

    odpovídám jen ze slušnosti, ale předpokládám, že jste otázku myslel jen jako žert...
    ANO, MMS u operátora aktivní jsou... Jinak by totiž ani nepřišla ta hlavička, ale jen SMS s odkazem na net, kde by bylo možno si MMS prohlédnout..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    203

    Omlouvám se, zaměnil jsem hlavičku MMS za SMS s odkazem na net
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    22

    mms u operátora zapnuté, ale kde zadat:

    název: Vodafone MMS
    brána:010.011.010.111
    číslo portu:9201
    adresa serveru:Http://mms

    zkoušel jsem to v připojení/Oskar CZ internet/přidat nové připojení modemu...?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-04-2010, 10:26
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 12:31