Mam otazocku...Mam WM2003SE a wmp akosi nevie prehravat video...Mam to v nemcine ale hlaska je asi taka ze subor nie je asociovany so ziadnym softverom (pritom je to *.avi alebo *.mpg)...ako sa daju asociovat subory v PDA???
Mam otazocku...Mam WM2003SE a wmp akosi nevie prehravat video...Mam to v nemcine ale hlaska je asi taka ze subor nie je asociovany so ziadnym softverom (pritom je to *.avi alebo *.mpg)...ako sa daju asociovat subory v PDA???
Nahraj si do cihly The Core Pocket Media Player, jen nevim, zda je i v nemcine...
to je jedno v akom je jazyku...Ale ja by som potreboval to rozbehat vo WMP lebo nemam poruke PC kde by som mohol pripojit PDA a nemam tu ani citacku kariet...a to 2 tyzdne...
Tak to mas dost smulu. Standartni WMP ve Windows Mobile prehrava soubory ve formatu *.wmv, *.mp3, *.wav a jine, ale neobsahuje kodeky pro prehravani *.avi souboru komprimovanych DiVX, XviD, MPEG2 atd.
No Beecher ten tvoj link zial nefunguje...
tady máš odkaz na download.. to co poslal beecher je vlastně totéž, ale už to expirovalo
link
a nedal by sa kodek od niekial stiahnut a nahrat do PDA???:?:Původně odesláno od Surgical