Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: !! OmapScaler !!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pánové právě jsem narazil na xda-developers na skvělí prográmek OmapScaler,sloužící k přetaktování nebo podtaktování podle zatížení Omap procesoru.Jestliže se například zatížení procesoru zvedne na 80% dojde k přetaktování na vámi zvolenou frekvenci,třeba 240.Jestliže klesne třeba pod 20% podtaktuje se třeba na 80 Mhz.Lze také regulovat po jak velkých krocích se má taktovat a jak rychle.Hlavní přínos je samozřejmě v prodloužení výdrže.Na mém MDA Compakt II to pracuje skvěle.Pokud se tu o tom už diskutovalo tak se omlouvám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nějak jsem zapoměl poslat odkaz -http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=53084&postdays=0&postorder=asc&sta rt=50
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Přidávám matroš:
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0

    Omlouvám se jestli to je hloupý dotaz, ale musí být ten program OmapScaler neustale zapnutý nebo to stačí jednou nastavit a pak se to řídí už samo aníž by byl ten program v běhu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    OmapScaler bude samozřejmě pořád běžet aby mohl reagovat na zatížení.Vezme si jeden mega paměti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    zapomínáme na hlavní otázku: funguje to ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    funguje ..........
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Jestli jsem to dobre pochopil, tak OmapScaler mi bude fungovat pouze pokud budu mit nainstalovan CF. Nebo CF je jen potreba pro CPU Monitor?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    totedka presne nevim, ale CF je součástí Windows mobile od 2k3 víš
    windows mobile 5.0 by měl mít dokonce CF 2.0
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
    windows mobile 5.0 by měl mít dokonce CF 2.0
    Ne, pouze 1.0 SP2, leda by nekteri vyrobci do ROM cpali i novejsi verze
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Tohle vim, spise by mne zajimalo, zda potrebuji CF pokud chci pouzivat OmapScaler.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ve WM5 je standardne .NET CF 1.0 SP3, panove.

    .NET CF 2.0 tam mel byt, ale prisel pozdeji nez WM5, takze je tam .NET CF 1.0 SP3. Ale taky je na libovuli vyrobce zarizeni, jestli jej tam zakomponuje, ci nikoliv...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    53

    Super funguje :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení