Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: ICQ na VARIO,CompactII,WM5!

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    Jake pouzivate verze ICQ?

    klasickou ICQbeta
    Prelude
    a nebo IM+?

    ICQbeta mi vadi ze poradne nevidim prijate zpravy...tak nevim co dale shanet
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    mchat. na variu beha ku plne spokojenosti
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    ja mam s Mchatem (aktualni verze) problem na Universalu... kdyz ho necham bezet a hodim si Uniho treba do batohu, tak kdyz se chci treba po hodine mrknout na icq, tak se mi uz zobrazi jen hlaska Acces Violation Failed... bla bla, coz me celkem vadi jinak je mChat skvelej
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    me se zda ze na compactu II je malicko rpoblem s rychlosti ale to je stejne jako vario. Jinak to vypada slusne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    21

    A zkoušel jste někdo Javovej program Jimm+ ? Já ho nemůžu rozchodit.Pořád mi hlásí chybu 120
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    23

    ad chyba 120

    v nastaveni je treba zapnout shadow connection nebo nejak tak se to menuje > pak se to pripoji

    jinak pouzivam mChat, ku plne spokojenosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Používám poslední verzi AgileMessengeru, má plnou podporu wm5 a na universalu běží skvěle
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Taky mam posledni verzi Agile pro WM5 a vic nez spokojenost
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    9

    Používám java Jimm.
    ICQ 1.0 (mám na mysli orig icq pro PPC) se mi nechce nějak připojit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    podle me je skoda nevyuzit moznosti wm5 a pouzivat mistotoho javu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Taky si myslím
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    136

    I ja si to myslim. Ale u AM mi chybi cas u zpravy (mozna to jenom neumim zapnout), proto pouzivam mchat. Sice super, ale podpora WM 5 by mohla byt lepsi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    114

    lukysy: ja som tiez vyskusal java jimm, funguje sice vyborne, ale nejde zvukova notifikacia...poradis?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Co koupit Vario IV nebo Vario Compact ?
    Od honzii v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 10-03-2009, 21:50
  2. Vymena Varia za CompactII. Ma to vyznam???
    Od Big.T v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 16-05-2006, 21:41