Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: MDAC+PalmUniversalWirelessKeyboard+InterWrite

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    141

    Musel jsem necekane provest HR (moje chyba :-) a nejak se mi nedari primet Palm Universal Wireless keyboard aby psala cesky. Pouzivam malou lokalizaci Sunnysoft ver. 8.6., ovladace klavesnice 2.0.0.5., posledni ofiko ROM T-M a z ExtROM mam nainstalovanou jen podporu MMS a InterWrite. Pred HR to fungovalo dobre. Ted to pise jen anglicky nezavislke na tom, jestli mam v InterWrite zapnutou podporu HW klavesnic a nebo ne.
    Dik za kazdy napad ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A mas prepnuto na CZ klavesnici?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    141

    Ano mam : ... asi jsem jen na neco po HR zapomnel, ale nevim na co. Predpokladam ale, ze mala lokalizace a ovladac klavesnice by mely stacit :?:

    BTW Muze mi sem prosim nekdo se stejnou klavesnici napsat, jakou (jake) klavesnice mate zaskrtnute v InterWrite (zalozka Hardware). Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Njo, to je divne, ze to nechodi, mne to funguje bez problemu... ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    141

    Me to az do toho HR chodilo taky bez problemu :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    244

    Dobrý den,
    zkuste předchozí verzi driveru (přikládám).
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    141

    MDAC mi nedavno skoncil na zemi hardresetem a tak jsem dal rovnou ovladace 1.00 a uz to funguje jak ma :-)
    Kadopadne dekuji za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Problém s N50 a InterWrite
    Od Karm v sekci Acer
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-10-2006, 19:30
  2. Rozhodování MDAC I nebo MDAC II?
    Od vasco[CZ] v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-05-2006, 21:19
  3. InterWrite pre PDA???
    Od lukike v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-11-2005, 16:28
  4. Interwrite Pro , WM 2003
    Od miv_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 54
    Poslední příspěvek: 29-10-2004, 22:06