Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 55

Téma: nastavení MMS MIO A701

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    8

    Může někdo popsat uživatelsky jak nastavit MMS na MIOA701. Včetně odkazů, kde vše potřebné najít a stáhnout. Děkuji z celého srdce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    114

    Treba si najprv pecitat prispevky, na MIO ich je tu skutocne malo zatial, je to tam napisane dost podrobne napr.TU
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    22

    Všechny příspěvky jsem pročetl, cabinet Vodafonu nainstaloval,ale nefrčí to pořád to hlási chybu nastavení (internet přes GPRS funguje)- nemohu spustit novou mms a pak nastavit parametry jak popisuješ - chtělo by to popis KAM-KDE-CO napsat konkrétně parametry serveru operátora - jak bylo řečeno děkuji z celeho srdce za každou radu jak to rozchodit.Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4

    Zdravim Vas,
    tiez som si stym nevedel rady, ani technici vo Vodafne mi nevedeli pomoct, ale prisiel som na to:
    Postup:
    Najprv v nastaveni pripojeni / Moje sit v praci das pridat nove pripojeni/
    Nazov: Vodafone MMS
    Modem GSM modem(GPRS)
    Nozov pristup bodu : mms
    login: mms
    heslo: mms


    Potom otvoris MMS spravy a zacnes vytvarat novu mms.
    potom v nabitke das Moznosti/nastaveni MMS/Nastavit/Novy
    a zacnes
    Nazov profilu VODAFONE
    mmsc : http://mms
    Dat.prpojeni: Moje sit v praci
    Brana: Wap 1.0 Brana
    Adresa IP 10.11.10.111 - pozor vodafone ma zle nastavenie na ich stranke www.techforum.cz je tam na konci iba 11 a nie 111
    Port 9201

    Teraz mi to funguje bez problemov

    S pozdravom,

    Mandy

    :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    30

    Nastavení MMS na MIO A701 na T-MOBILE je úplně stejný postup jak píše Mandy U Vodafonu.
    Akorát Vodafon se přepíše na T-Mobile a tu adresu má 010.000.000.010.Jinak je všecko stejné
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    OK. Jenže pokud dám "Nový", tak to nic nedělá. A pokud dám "Nabídka", "Možnosti", "Nový účet", tak to po mě chce emailovou adresu a bez ní mě to nechce pustit dál.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    15

    Vďaka MANDY, bez Vášho príspevku by som to asi nikdy neroschodil.
    Ja mám síce ORANGE, ale nieako som to skombinoval a šlape to.

    Len dve otázky:
    - Je normálne že po prijatí, alebo odoslaní MMSsa mi GPRS neodpojí?
    V ikonke G mi stále ráta čas, kým ručne neodpojím GPRS.
    - Nedá sa to nieko nastaviť, aby sa to automaticky odpojilo
    po prijatí-odoslaní MMS.

    Vďaka
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od xRoman
    OK. Jenže pokud dám "Nový", tak to nic nedělá. A pokud dám "Nabídka", "Možnosti", "Nový účet", tak to po mě chce emailovou adresu a bez ní mě to nechce pustit dál.
    Je to přesně tak jak říkáš - má někdo radu??? co stím...:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    Předem chci poděkovat těm, kterým to již fungovalo a doptali se tady pouze na nějaký detail a na ostatní se vybodli.Doufám, že se jim to u příštího problému vrátí. Cesty páně jsou nevyzpytatelné!

    Je pravda, že mi tento příspěvek zabral cca 15 minut opisování dat z telefonu, takže asi neměli čas. Nicméně mám trochu odlišný postup, ale ten výše uvedený mi nefungoval. Jen chci říct, že jsem nastavení dělal hned po HR, protože z nějakého důvodu se mi nikdy na nainstalovaném Mio nepodařilo dostat na novou mms, a bez toho to nejde.


    Nastavení MMS

    Postup nastavení:
    Klikněte na „Start“ a položku „Nastavení“. Vyberte záložku „Připojení“ a klikněte na ikonu „Připojení“.
    Zvolte záložku „Upřesnit“ a klikněte na volbu „Vybrat sítě“.
    Vyberte spodní okno a klikněte na „Nové…“. Vyberte záložku „Obecné“ a zadejte název nastavení, např. „MMS TMCZ“.
    Dole vyberte záložku „Modem“, klikněte na „Nové…“ a v následujícím okně vyplňte „Název připojení např. “MMS CZ „, vyberte modem - „Mobilní linka GPRS“ a stiskněte tlačítko „Další“
    Vypište „Název přístupového bodu“ – „mms.t-mobile.cz“ a pokračujte „Další“. Vyplňte „Uživ. jméno“ (mms) a „Heslo“ (mms) a zvolte „Upřesnit“.
    Nastavení záložek „TCP/IP“ a „Servery“ a nastavte: „Používat adr.IP přiděl.serverem“ na obou.
    Pokračujte tlačítkem „Dokončit“.
    Nyní vyberte záložku „Nastavení serveru proxy“ a zaškrtněte „Tato síť se připojuje k internetu. Potvrďte „OK“

    Zavřete všechny okna až budete na obrazovce Today.
    Klikněte na „Start“ a položku „Zprávy“.
    Přepněte se do zpráv MMS a dejte vytvořit novou.
    Klikněte na „Nabídka“ pak „Nastavení“ a vyberte v roletce „Konfigurace MMS…“.
    Zvolte záložku „Active profile“ pak „Změnit“, kde klikněte na tlačítko „Nový“.
    Parametry vypište zhora dolů – samozřejmě pouze za předpokladu, že jste pojmenovali stejně položky, jak je popsáno výše:

    T-Mobile MMS
    http://mms
    MMS TMCZ
    WAP 1.0 Geteway
    10.0.0.10
    9201
    a potvrďte OK.

    Po soft resetu to funguje.

    Roman
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    22



    Nicméně mám trochu odlišný postup, ale ten výše uvedený mi nefungoval. Jen chci říct, že jsem nastavení dělal hned po HR, protože z nějakého důvodu se mi nikdy na nainstalovaném Mio nepodařilo dostat na novou mms, a bez toho to nejde.

    Díky za snahu a ochotu se tomuto problému věnovat, jak popisuješ tak opravdu i já novou MMS nevytvořím ať delám co dělám - nezbývá nic jiného než HR a začít od znova a postupně - myslím tím instalaci doplňkových aplikací - doporučuji po HR nejprve instalovat eDialer.ARMV4 (SW CD),pak cab.Oskar(T-Mob.....),pak teprve českou lokalizaci, jinak eDialer funguje nekorektně.:?

    Určitě dám vědět jestli MMS fungujou....
    Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    M66 M66 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    116

    Nastavení MMS už jsem vzdal, když tu jsem našel tuto diskuzi a ejhle: on to přeci jen jde! S drobnými korekcemi postupu dle xRomana (Díky! Díky! :yes: ) s parametry pro Eurotel to funguje.
    Popel: po HR jsem e-Dialer instaloval později a nepozoruji na něm problémy. Ta menu nastavení v MMS i v připojení jsem měl vždy dosažitelná, akorát jsem nevěděl jak to nastavit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    Já jsem tedy ještě při jednom nejprve nainstaloval upgrade Rom na R54. Potom již není potřeba doinstalovávat eDialer, je tam již obsažen.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4

    xRoman,
    odkial si prosim stiahol upgrade Rom na R54?
    Mozes prosim poslat link alebo pripoj subor

    Dakujem,

    Mandy
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    Je to tady: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=16712
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    JÓ pánové, víte proč Vám nešla vytvořit nová MMS? Chyba lokalizace. Schválně jsem si pohrál s nastavením MMS, a sledoval kdy se to kousne a ejhle ...

    Psal jsem na Sunnysoft a teď je na webu nová verze, tváří se jako stará, ale po rozbalení při instalaci se hlásí jako 9.1 !!!

    Stahujte zde: http://www.sunnysoft.cz/download.php

    Jupíííí ... zase o krok dále k funkčnímu founu ... hi !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. A701 neulozi nastaveni
    Od trtsoft_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-11-2007, 17:30
  2. MIO A701 a nastaveni internetu
    Od xoor v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-09-2007, 13:45
  3. Jak dat Mio A701 do tovarniho nastaveni ?
    Od thorazgard v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-07-2007, 11:49
  4. nastavení navigace na A701
    Od zona v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-06-2007, 16:52
  5. MIO A701 a nastaveni GPS
    Od Martynet_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-06-2006, 19:08