Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 55 z 55

Téma: nastavení MMS MIO A701

  1. #46
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    Mio uz mam vice jak pul roku,mezi tim jsem vyzkousel i jine PDA od T830 az po X51V.Nakonec jsem se vzdy vratil k A701.Je sice pravda,ze MMS jsem do dnesniho dne nerozchodil,ale to mi vubec nevadi.GPS je skvele,nabehne mi za par vterin,ovladani pristroje je jednoduche a ucelne.Fotak je trochu podprumerny,ale na fotku do emailu to staci.Dle meho nazoru pri srovnani ceny u uzitnosti tento pristroj nema konkurenci.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    31

    Citace Původně odesláno od adra
    Tehdy M 701 stála kolem 17 000,-Kč, možná dneska za 8 000,- Kč bych nepoužitelný foťák + nespolehlivý GSM tolik neřešil.
    Myslím si, že lidé co mají 701 více jak, rok ví, o čem mluvím.
    Jinak GPS funguje spolehlivě.
    :?
    Žádná telefon nemá použitelné kreslítko a doufám, že to ani nikdy použitelné nebude. Kdyby byla možnost koupit telefon bez kreslítka, šel bych do toho, nechápu proč to tam vůbec dávají. Co se týče GSM, měl jsem už pár hovorů, funguje to dobře, je to hlasité a dovolám se a lidi se dovolají mě, víc nepotřebuju.
    Co se týče MMS, nastavil jsem je podle návodu zde a fungují odchozí i příchozí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Já mám A 701 zhruba rok (polovina července 2006/ za tehdy 16 200,- a zatím jsem spokojen - telefon vyhovující /proti Motorole MPX 200 , kterou jsem musel zhruba dvakrát měsíčně restartovat po upozornění na zmeškané hovory , když se náhodou zase chytil BTSky a nástupnické MPX 220 , kterou jsem stihl prodejci hodit na hlavu - po třech dnech se vyresetila/ je to skvělej stroj. GPS výborná a fotka do mailu vyhovující - co potřebuju /profimail , Java , GPS,Idos,slovníky.../ v pohodě.Za těch 16 kKč jsem dostal kompletně vybavenej stroj včetně pouzdra , kabelu , auto i normální nabíječky , držáku ,dvou stylusů a tří fólií . Tahle výbava , kterou k jiným komunikátorům /T 830 , HP 69xx ap./ musíš dokoupit /pro smysluplné využití/ ti rázem zvedne cenu o dalších 40-50%!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    36

    mam problem s nastavenim MMS u tohoto zarizeni, problem bych videl asi v nastaveni pripojeni "vodafone MMS", kdy se mi vzdy prepisou v nastaveni z neznamych duvodu "user&passw". tedy zadam mms&mms dam finish a pri nasledne editace se mi parametry mms&mms prepisou na vodafone&heslo(17znaku). Coz me dostane vzdy do stavu, ze si zadne MMS nestahnu ani neodeslu. Ikdyz pole user&passw necham prazdne, stejne se tam opet vypisou vyse zminene. Tak me napada, co delam spatne, respektive, proc je to zarizeni tak chytre :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    21

    Ahoj mohol by mi niekto presne krok za krokom popisat ako nastavit MMS v T-Mobile v SR na easy? Chcel by som pripomenuť ,ze mi nepomohli ani instalačne balicky a ani ostatne recenzie!
    Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od adra
    Ahoj kamarádi nešťastníci,
    také jsem byl, ale už jsem MMS vyřešil a jsem :-))
    Zde se pokusím napsat svůj postup pro zprovoznění MMS pro t-mobile.
    Postup:
    Nejprve v nastavení připojení / Moje síť v práci dáš přidat nové připojení/
    Zadej název připojení: mms (je jedno co tam bude)
    Vyber modem: GSM modem(GPRS)
    Název přístupového bodu : mms.t-mobile.cz
    Uživ.jméno: mms
    Heslo: mms
    Otevři: Upřesnit
    Zde zatrhni: Používat IP adresu…..
    Servery: Používat IP adresu…..


    Potom si otevři MMS správy a vytvoř novou MMS.
    V nabídce dáš: možnosti a nastavení MMS
    Název profilu:MMS
    mmsc : http://mms
    Dát.připojení: Moje síť v práci
    Brána: Wap 2.0 Brana
    Adresa IP: 10.0.0.10
    Port 80

    Po tomto nastavení to asi po 3 nedělích maká a že jsem postupoval dle rad předchůdců a stále nic.
    To nejhlavnější bylo nastavit bránu Wap na 2.0, každý uváděl 1.0

    Případně dejte vědět, jak jste pochodili VY.

    Pavel

    Zkusila jsem tento postup a funguje naprosto dokonale
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    9

    Tak jsem to nastavení v Nový MMS nenašel ale pouze stačí otevřít MMS zprávy a tam Nabídka->Nastavení MMS->Nový a vše nastavit
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Fungují teda někomu MMS na Vodafone? Mam WM6 (ROM RZX-WM6-WWE-18533) s ArcSoftMMS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    59

    Postup:
    Start/Settings/Connections
    My Work Network/Add a new modem connection
    Název: Vodafone MMS
    Modem: Cellular Line (GPRS)
    Access point name : mms
    User name: mms
    Password: mms

    Potom otevřeš MMS zprávy.
    Inbox/Menu/Tools/Options/*MMS/Servers/MMS

    Server name: MMS
    Gateway: 10.11.10.111
    Port number: 9201
    Server address: http://mms
    Connect via: My Work Network

    OK
    Set As Default

    A to je celé...

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od unmasked
    Postup:
    Start/Settings/Connections
    My Work Network/Add a new modem connection
    Název: Vodafone MMS
    Modem: Cellular Line (GPRS)
    Access point name : mms
    User name: mms
    Password: mms

    Potom otevřeš MMS zprávy.
    Inbox/Menu/Tools/Options/*MMS/Servers/MMS

    Server name: MMS
    Gateway: 10.11.10.111
    Port number: 9201
    Server address: http://mms
    Connect via: My Work Network

    OK
    Set As Default

    A to je celé...
    Tohle nastavení jsem zkoušel. NEFUNGUJE :no: Ty máš vodafone a funguje ti to? Raději najíšu, že mam Vodafone kartu
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. A701 neulozi nastaveni
    Od trtsoft_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-11-2007, 18:30
  2. MIO A701 a nastaveni internetu
    Od xoor v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-09-2007, 14:45
  3. Jak dat Mio A701 do tovarniho nastaveni ?
    Od thorazgard v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-07-2007, 12:49
  4. nastavení navigace na A701
    Od zona v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-06-2007, 17:52
  5. MIO A701 a nastaveni GPS
    Od Martynet_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-06-2006, 20:08