Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 37

Téma: Podrobná konfigurace ActiveSync

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    v AS 4 jiz neni, je nahrazena polozkou "This Computer is connected to:" v menu file / connection settings
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    121

    Tak jsem zkusil nastavit všechny 3 možnosti a stále se mi nedaří na MDA spustit internet.Divné.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Citace Původně odesláno od kchrz
    Tak jsem zkusil nastavit všechny 3 možnosti a stále se mi nedaří na MDA spustit internet.Divné.
    Mám stejný problém.
    Nemá se ještě něco nastavit v PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    207

    Jsem na tom podobne, nemuzu se dostat na net pres ActiveSync, ale prisuzuji to flashnuti romky, pred flashem mi to behalo korektne.

    Mej jsem nastaveno jen v AS "this pc connected to Internet"

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    8

    Mel jsem stejne problemy s pripojenim na inet pres PC,pak jsem nasel
    tento clanek:
    http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=880

    -do reg. se prida: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows CE Services]
    "AllowLSP"=dword:00000000

    Jen pres Bluetooth mi AS stale nejde.Nepomuze nekdo?

    FS pocket LOOX 560:SD2G

    P.S. po reinstalu AS a několika restartech už to šlape všechno...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    Já mám malinko problém s AS 4.2 czverze, protože:
    Z počátečního stavu - všechny kontakty v PDA, nic v Outlooku jsem se synchronizací dostal do stavu - nikde nic.
    A to při nastavení "zachovat v zařízení".

    Teď zjišťuju, že mi AS nepracuje korektně, protože když si vytvořím kontakt v PDA, synchronizace mi ho do Outlooku prostě nepřenese, ač se snažím jak chci.

    Obligátní otázka... Kde je chyba?
    PS: Že mezi klávesnicí a židlí u PC, to je jasný. Ocením i další nápady...Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    podle mě máš mít nastaveno "sloučit položky..."
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    Dobře, díky...
    Edit:
    zkoušel jsem následující nastavení hledat v AS na PDA i na PC, ale nenašel...
    Na PC mám AS4.2
    Notebook AS4.5
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    Citace Původně odesláno od spike
    Na PC mám AS4.2
    Notebook AS4.5
    ..tak tomu nerozumím
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    17

    Mám takový problem ActiveSync fungoval v pohodě. Ale najednou mi přestal fungovat prostě mi nenajde MDAčko už jsem to několikrát odinstaloval a znova nainstaloval ale nic prostě to ukazuje jenom: Připojování ........a nepřipojí se. Neví co stím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    Citace Původně odesláno od vario
    Citace Původně odesláno od spike
    Na PC mám AS4.2
    Notebook AS4.5
    ..tak tomu nerozumím
    To je moje chyba, ono to blbne jak na notebooku, tak na stolním PC.
    A jak jsem psal výše, ono políčko volby "Sloučit" jsem tam nikde neviděl a nenašel. Podobně tak i položku o připojení na dvě zařízení. Tu taky ne. Ale v jednom vláknu na téma nastavení AS se o ní mluvilo. Podle mne buď něco přehlížím nebo se uvedené popisy týkají starších verzí AS.
    Každopádně budu rád za každou radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    promiň, to PC a NTB mi nějak nedocvaklo, volba položek je asi jen před první synchronizací, tam ale já vždycky nastavuju "sloučit" a nikdy jsem neměl problém, samozřejmostí je mí před první synchronizací zálohovaný soubor osobních složel stolního Outlooku... být tebou, nejdříve si "vychytám" stolní Outlook, zazálohuji, pak bych smazal partnetship v AS a udělal znovu sync
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    No to já právě udělal, protože používám pro potřeby mailování Outlook Expres.
    Neměl jsem tam jedinou položku vadresáři ani v kalendáři či úkolech. Ze včera na dnes jsem sice moc nespal, ale vymazal jsem outlook, zrušil nastavené synchronizace a znova nechal detekovat připojení a td. Mám českou verzi AS4.2 a prostě se mne to na slučování položek nezeptá a nezeptá. A při první synchronizaci se mi opět stala ta nehoda, že se mi přenesl adresář z outlooku(prázdnej) do PDA(ten je prázdnej až po synchronizaci)

    Dodávám, že jsem opravdu nastavil, že se má zachovat položka v zařízení a zkontroloval jsem to jak na pda tak v na okně na PC.
    Jelikož jsem si ale udělal zálohy PDA i adresáře v Outlooku, dal jsem to zase do stavu před tím. Nejvíc mi vadí to nastavování vyzváněcích melodií, s 250 kontakty se mi to vždycky protáhne. :sarcastic:

    Edit: Rozhodl jsem se to neřešit a snad to půjde jak to je. Ale zase teď zkouším rozjet synchronizaci s mým notebookem přes BT (usb_adapt Toshiba+XP+SP2) a nejede to s původníma ovladačema a ani s ovladačema "pouze" windowsáckýma. Jak by ten svět byl nudnej, kdyby nebylo problémků...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    Ahoj mám problém se Synchronizací používám Windows XP Active sync v 4.5 a outlok 2007...Nemůžu nic sesynchronizovat pořád to háže nákou hlášku.. poradí někdo ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Jak Vam psal uz Zdnek, opravdu si mysllite, zed bez te "hlasky" nekdo jasnovidecky odhadne, ktery z myriady problemu s AS mate zrovna Vy? Koukal jste do logu na PC, ve firewallu mate povoleny vsechny porty (asi ppred dvema dny jsem vse potrebne znovu vypisoval). Staci hledat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PLANstudio - podrobná mapa ČR 1:10.000-40.000
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-11-2008, 13:30
  2. Konfigurace ActiveSync via Bluetooth
    Od Pavel Koza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 166
    Poslední příspěvek: 15-12-2007, 09:30
  3. Podrobná mapa ČR ??? (Ne navigace)
    Od marek pavelec v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-06-2007, 09:22
  4. Activesync - konfigurace synchronizace Úkolů
    Od PPK220 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-08-2006, 22:42
  5. Podrobná mapa Evropy
    Od pslany v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 72
    Poslední příspěvek: 07-03-2006, 09:22