Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Blok. dotykovej vrstvy

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    3

    Existuje nejaka app. na n30-ku, ktora by zhasla display a zablokovala dotykovu vrstvu...?
    Nutne to potrebujem na pocuvanie mp3.
    DIk
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    10

    N30-tku taky mam a pri poslouchani mp3 zmacku a podrzim vypinaci tlacitko- tim se zhasne display a pak dam PDA do pouzdra ktere mam a tim je zajistene to, ze se nedotknu displeje. jestli nemas nejake kvalitni pouzdro, tak mas aspon ten semisovej vacek ze? ten ale nezabrani dotyku, takze si sezen v obchode s kalkulackama CASIO takove pouzdro na kalkulacku (ma stejne rozmery jako PDA a stoji tezkych 5,- Kc) a to si dej do toho vacku, kterej si dostal k PDA. Tim to cely vyztuzis a mas to zajisteny i proti poskozeni displeje pri padu ;-) a nebo ti muzu nabidnout sve PDA Acer n310, to ma na boku tlacitko HOLD a tim blokne vsechny tlacitka i display =)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Treba nejaký prehrávač napr pocket music alebo resco recorder a plno yných vdia to skoro všetky
    Stačí si aj v media playery namapovať na tlačítko funkciu screen toogle.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    já používám screenoff a naprostá spokojenost..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    3

    No tak windows media obrazovku sice vypne, ale neodpoji dotykovu vrstvu...
    A tak isto ani ten program screenoff...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Já používám GSplayer a funkci v něm, ale myslím že i ten screenoff by měl fungovat. A tak mě napadá, opravdu jste "rozsvítil" displej tím, že jste na něj šáhl? Není možné, že jste to zapl tlačítky?
    No nicméně, skuste ještě ScreenLock tady v sekci freeware-vypne displej a zablokuje klávesy (odblokuje se stisknutím dvou krajních tlačítek najednou)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Já používám toto:
    http://www.pocketmax.net/screenGuard.htm

    Vypne to pouze dotykovou plochu ale obraz nechá aktivní
    Používám při hledání GeoCaching kdy mi běží aplikace s GPS a sleduji trasu pokud dám pda do kapsy tak se nic nepomačká.
    Chtěl jsem to použít i na video když pustím 3letému synovi pohádku, třeba v autě, a chtěl jsem aby se vypnula dotyková plocha. Stím se mi to ale nepodařilo zrovoznit. Při přehrávání videa (TCPMP) se screenGuard neaktivuje:?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-11-2010, 13:02
  2. Vektorové vrstvy
    Od Sidon_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-04-2008, 13:14
  3. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-09-2003, 08:18
  4. Zaciatocnik: Na co sluzi blok recognizer?
    Od v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-04-2003, 09:58