Quake 2
Zde se da stahnout demo hry [CODE]ftp://ftp.idsoftware.com/idstuff/quake2/q2-314-demo-x86.exe[/CODE]
soubor pak0.pak se pak musi zkopirovat do Quake2/baseq2/
soubor pak0.pak se pak musi zkopirovat do Quake2/baseq2/
Tak to bude opravdu problem VGA. Me to samy dela i Quake (neoptimalizovany pro Dell), Duke nuken, Shadow Warrior. Chtelo by napsat autorum aby to opravili. ;)
EDIT: neni nejaky program na emulaci QVGA? aby si aplikace mysleli, ze tam je jiny display?
EDIT: neni nejaky program na emulaci QVGA? aby si aplikace mysleli, ze tam je jiny display?
[QUOTE="Thomas."]Tak to bude opravdu problem VGA. Me to samy dela i Quake (neoptimalizovany pro Dell), Duke nuken, Shadow Warrior......[/QUOTE]
Ten Duke nuke mi chodí jen musíš vypnout v konfiguráku GAPI = 0 (je to bohužel dost pomalé 27 fps.
Ten Duke nuke mi chodí jen musíš vypnout v konfiguráku GAPI = 0 (je to bohužel dost pomalé 27 fps.
[QUOTE="Malek"][QUOTE="Thomas."]Tak to bude opravdu problem VGA. Me to samy dela i Quake (neoptimalizovany pro Dell), Duke nuken, Shadow Warrior......[/QUOTE]
Ten Duke nuke mi chodí jen musíš vypnout v konfiguráku GAPI = 0 (je to bohužel dost pomalé 27 fps.[/QUOTE]
Moc dik uz mi to jde:yes:, ale jeste budu muset nastavit tlacitka
Ten Duke nuke mi chodí jen musíš vypnout v konfiguráku GAPI = 0 (je to bohužel dost pomalé 27 fps.[/QUOTE]
Moc dik uz mi to jde:yes:, ale jeste budu muset nastavit tlacitka
Tady jsem nasel nejaky ovladace na gapi pod VGA, ale me to nejde nemohl by to nekdo zkusit treba se to musi nekde jeste nastavit.
zdravim
tak sme si quake2 naisntaloval do spravne slozky hodil pak0.pak a kdyz hru spustim tak mi to napsie error: couldnt load pics/colormap.pcx
nevite co s tim pls? dekuji za odpovedi
tak sme si quake2 naisntaloval do spravne slozky hodil pak0.pak a kdyz hru spustim tak mi to napsie error: couldnt load pics/colormap.pcx
nevite co s tim pls? dekuji za odpovedi
[QUOTE="NeoPlex"]zdravim
nevite co s tim pls? dekuji za odpovedi[/QUOTE]
musi to bejt na karte a ve slozce Quake2. Pak0.pak hodis do slozky baseq2 ktera bude ve slouce Quake2
nevite co s tim pls? dekuji za odpovedi[/QUOTE]
musi to bejt na karte a ve slozce Quake2. Pak0.pak hodis do slozky baseq2 ktera bude ve slouce Quake2
tak jsem to taky skusil a nejede to..instalovane na kartu asustek si to soupnul do \karta mini SD\Program files\pocketquake2\...a soubor pak0.pak mam ve slozce \karta mini SD\Storage card\quake2\baseq2 poradi nekdo prosim???