Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Zvuky a vyzvánění

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Než jsem založil toto téma,tak jsem to tu napřed prohledal,ale nejsem z toho nijak rozumnej.Kam uložit zvuky abych je mohl následně použít na vyzvánění a SMS?Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Vyzvaneni: \windows\Rings
    Zvuky: \windows
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Dík,nevím jestli jsem taková trubka...,ale složku windows mám kde? ...WM5...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    V korenovem adresari zarizeni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Hele už to mám - Zařízení.../Application Data/Sounds - tam patří vyzvánění,
    teď ještě esemesky ...,takže dík za radu,ty nemáš WM5?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Poradí někdo polopaticky?Nemůžu na to přijít...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od Jirka K.
    Poradí někdo polopaticky?Nemůžu na to přijít...
    Koukám, že taky nikdo neporadil, taky bych rád vyměnil nezáživné tóny pro upozornění na novou sms, nemá někdo zkušenost JAK NA TO?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Jaktoze nikdo neporadil? Hned v druhem prispevku mate radu od Beechera kam dat zvuky.
    Pokud neumite pracovat s Explorerem ci jinym File Managerem, tak je to tezke Vam radit.
    Jeste upresnim, ze zvuky nahrane do adresare Windows musi byt ve formatu wav. Vyzvaneni nahrane do Windows\Rings muze byt ve formatu MP3, WMA.
    Jinak pomoci registru jde zmenit slozka pro ukladani zvoneni, ale to az zvladnete toto
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    22

    [No myslím, že zas na tom nejsem nejhuře dokonce vím jak zapnout počítač!, samo sebou jsem si v kořenovém adresáři Windows našel patřičné zvuky jen sem nevěděl formát.Zarazilo mne že v nabídce zvuků pro upozornění na novou příchoží zprávu není zvuk "ringer" ktrý v kořenovém adresáři W je a ve wawu!, tak se raději ptám ZKUŠENÝCH jesli to není ošetřené nějakými příponami abych neudělal nějaký kopanec :sarcastic: ja jen reagoval na to že se k tomu nikdo nevyjádřil:? ke zvukům sms
    Nechám se podat a rád se něco přiučím Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    a pak se na něco zeptej,musel jsem si na PC zadat možnosti složky zobrazovat skryté soubory a složky,jinak to v PPC neukáže skryté složky jako je třeba Windows,a o to mi šlo,a pak se na něco zeptej ...,vypadáš jak nějakej tutan,kterej viděl PC nebo PPC u souseda na zahradě a to ještě přez plot,nejsem žádnej odborník,proto jsem se ptal,abych dostal seriozní odpověď a ta byla tak akorát poloviční ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    54

    Ahoj,
    ať hledám jak hledám, nějak nemůžu najít nastavení zvuku SMS. Jde to vůbec?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Start->Nastaveni->Zvuky->Upozorneni->vybrat Nova prichozi SMS?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    54

    Díky. Asi zajdu na oční .
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    2

    Zdravím , vlastním A701 teprve měsíc, jsem s ní spoko, ale taky mě štval ten zvuk. Po delší době jsem na to přišel, né všechny wavy jsou vhodné. Když jsem otevřel vlastnosti třeba " starý budík", měl formát zvuku IMA ADPCM. Po jeho uložení do A701 se nic neozvalo. Tak jsem ho protáh přes program: GoldWave a uložil ve formátu PCM 16bit mono a ejhle vono to funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2

    moje mio nějak potichu zvoní u příchozího hovoru i když je hlasitost nastavena naplno. Přitom třeba u videa nebo navigace je hlasitost dostačující. Není na to nějaká finta jak by to zvonění šlo zesílit ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-03-2009, 14:29
  2. Zvuky do SMS vyzvánění
    Od Sabre88 v sekci Mio
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 28-11-2007, 06:25
  3. zvuky?
    Od fofrnik v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-05-2007, 12:40
  4. MDA 1, WM2003SE, zvuky vyzvánění
    Od stareksoft_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-02-2007, 15:01
  5. ZVUKY PRO POI
    Od marcel008 v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-10-2005, 12:37