Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Chybějící zástupci nainstalovaných programů

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    189

    Jsem šťastným majitelem VARIA. Po updatu ROMky z webu TM jsem vyhodil tři CABy, které mají na svědomí customizaci TM (viz jiná diskuse zde), ale zřejmě měl jeden z nich na svědomí vytváření zástupc§ v sekci PROGRAMY. Od té doby když nainstaluji nějaký program, zástupce mi tam nepřibyde. Prosím o radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    ani po SoftResetu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    189

    Citace Původně odesláno od ElSoft
    ani po SoftResetu?
    Ani po několikerém
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    Jde o to, ze ne vsechny nainstalovane programy se zasatupcuji v nabidce Programy. doporucuji pres pruzkumnika Resco nebo TC z nainstalovaneho programu nakopirovat zastupce do start menu (je to primo jedna z nabidek). v pripade, ze se pak zastupce v programech objevi, je vse v poradku, v pripade, ze nikoli, nainstaloval bych si tam ty chybejici kustomizacni caby. ja mam nainstalovane jen tri a funguje mi vsechno jak ma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od overgrounder
    Jja mam nainstalovane jen tri a funguje mi vsechno jak ma.
    a jaky caby to jsou bys nam neprozradil? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    camera patch
    smartdialer
    java
    wifi ssid
    (sorry, jsou 4 :-)

    mozna jeste jeden, ale uz si nepamatuju jakej. sel jsem tou cestou, ze kdyz prijdu na neco, co nefunguje, podivam se do extrom a naistaluju, popr. se zeptam (jako ted), co ma jakej cab vsechno na svedomi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    A lokalizaci si tam nechal?
    Citace Původně odesláno od overgrounder
    camera patch
    smartdialer
    java
    wifi ssid
    Ale myslím, že tyto softíky si zástupce do programů nedávají. Camera patch je patch (dle názvu), tedy rozšíření, či úprava. Smartdialer je pod zeleným tlačítkem. Java je "motor" a to wifi nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    ne, hned po HR jsem udelal SR a tim padem jsem nenainstaloval nic s ExtROM. pote jsem rucne nainstalil zminene caby, protoze jsem ty funkce potreboval. camera patch je jasnej (pred tim se to nejak sekalo), smartdialer je taky jasnej, java pro to, ze bez ni nebyl k dispozici midlet manager, no a wifi ssid, bez toho mi nejelo wifi. tot vse, co si pamatuji. jinak souhlas, ze tyhle instalace pridavani zastupcu neovlivnujou.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak smazat program ze seznamu nainstalovaných
    Od nucleolus v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-10-2009, 20:43
  2. Qtek 9000 - chybejici zastupci na plose
    Od seven_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-11-2008, 20:47
  3. Problém se zástupci programu po odinstalování
    Od Maikl_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-05-2006, 00:56
  4. Vliv nainstalovaných aplikací na HW modem
    Od paveluh_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-10-2005, 10:33