Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Trhanie obrazu v TCPMP

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    17

    Na prehravanie ilmov na mojom PDA (ACER n311 - 400 MHz)) pouzivam TCPMP (Beta player). Fimy konvertujem v PocketDivxEncoder. Mam problem, ze pri pozerani filmu mi obraz trha. Poradte mi pls, ako nastavit PocketDivxEncoder, aby som sa zbavil tohto problemu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Guest

    lepsi je Virtual Dub zkus ten
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    17

    Tak som to skusil aj cez Virtual Dub. Nastavol som 256 bitrate, 25 frame/s a trha aj tak. Navyse pri 256 bitrate je ten obraz pomerne nekvalitny. Prekvapilo ma to, lebo som cital rozne diskusie taketo nastavenie by malo byt dostatocne. ACER n311 na 400 Mhz, co by malo byt dostatocne na plynuly pohyb videa. Tak uz neviem, o s tym dalej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    A zkoušel jsi to i podle návodu, který je tady na stránkách? viz.tady... ja to dělám téměř podle toho návodu, akorát bitrate dávám tak 350-400 a kodek DivX nejnovější...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    V tom navodu je taky zminka, ze trhani obrazu muze zpusobovat spatny bitrate zvuku, zkus ho trochu snizit..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    17

    Vyskusal som to prave teraz presne podla navodu a vyzera to byt OK. Dakujem za radu, pomohla:-))
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    no me se na Variu nektera videa taky prehravaji hodne trhane. Moc se mi nechce je predelavat. Neni spis v prehravaci nejake nastaveni, jehoz zmena by to zlepsila?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. pul obrazu VGA, pul obrazu QVGA...
    Od kubisz v sekci Toshiba
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-12-2012, 18:25
  2. nastaveni obrazu map
    Od nosacm v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 26-06-2009, 11:30
  3. Chvění obrazu
    Od M66 v sekci Mio
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 11-10-2006, 22:24
  4. Vypnutí obrazu
    Od Mac_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-01-2004, 14:08