Třebas ipaq hw6915 nebo bude loox tušim t830, to je se čtvercovým displejem, pak je možnost v e-tenu g500 například.
Jo s WM5
Jo s WM5
jo to mio je pěkný, ale škoda toho MS BT Stack a USB Hostu.. Kdyby to mělo eště navíc VGA tak je to MDA budoucnosti
MS BT stack ma i Vario a USB host Vario taktez nema... A VGA? Chtel jsi prece neco jako Vario, ale s GPS navic... Ty tez nevis co chces, vid? :? :sarcastic:
vlastně ani moc ne.. asi zatim počkám
EDIT: Jako skoro každej chci dokonalý vše v jednom, ale to bohužel zatim neni
este by to mohlo mít XP :D
EDIT: Jako skoro každej chci dokonalý vše v jednom, ale to bohužel zatim neni
este by to mohlo mít XP :D
[QUOTE="beecher"]Neco co bootuje? Ani omylem...[/QUOTE]
Tak tak, nebootující systém je jedna z hlavních výhod PPC oproti PC.
Tak tak, nebootující systém je jedna z hlavních výhod PPC oproti PC.
Aha. Jen si dovolim podotknout, ze muj notebook Acer s XPckama nabootuje rychleji nez muj I-mate JasJar s Windows Mobile 5.. A to muze byt JasJar klidne cerstve po HR..
hmm tak nové PDA si nekoupim.. Zejtra sem se chystal prodat looxe. Ráno šel a když sem přišel domu tak.. Ležel na stole v obalu a.. vyndám ho a ... Prasklej display:evil: to mě tak štve!! to si nové PDA koupim tak nejdřív za rok.. jinak diky moc za rady
Zvaž, zda se oprava vyplatí = cena za opravu vs. cena za kterou PDA prodáš. Tvoje PDA nepatří žel k nejnovějším.
[QUOTE="Miloš Strouhal"]Aha. Jen si dovolim podotknout, ze muj notebook Acer s XPckama nabootuje rychleji nez muj I-mate JasJar s Windows Mobile 5.. A to muze byt JasJar klidne cerstve po HR..[/QUOTE]A muzes ten notas vypnout ci zapnout z nejakeho setriciho modu stejne rychle jako Jasira? ;)
A o to jde... At notas uplnes vypnes nebo ho hybernujes nebo uvedes do spanku, vzdycky bude pomalejsi ho uvest do provozniho stavu nez probudit PDA zapnutim...
A o to jde... At notas uplnes vypnes nebo ho hybernujes nebo uvedes do spanku, vzdycky bude pomalejsi ho uvest do provozniho stavu nez probudit PDA zapnutim...
tak oprave prej za 5521Kč a vzhledem k tomu, že sem ho koupil za 5500.-, tak ho asi rozeberu, prozkoumám, a hodim do koše
a není možné, že by se to dalo zreklamovat, poněvadž PDA ráno šlo, celý den leželo na stole a když jsem přišel, tak byl displej prasklý.. Ani na dotykové fólii a sklu pod ní nic není - jenom z kraje vytekly krystalky
foto dodám lepší
foto dodám lepší
Reklamace asi ne, protože už nejspíše nebude v záruce a také toto se špatně prokazuje jako chyba materiálu. Ovšem zkusit to můžeš.
Jinak bych spíše doporučil, jak jsem psal včera jinde, sehnat levně jinou 420 - mrtvou s dobrým displejem a přehodit to
Jinak bych spíše doporučil, jak jsem psal včera jinde, sehnat levně jinou 420 - mrtvou s dobrým displejem a přehodit to
PDA mám v záruce eště skoro rok. Ale ten display prostě musel prasknout sám, protože to leželo celej den na stole (v obalu) ráno to fugovalo a odpoledne už ne:( přitom nikdo doma nebyl
Od Getronics mi přišlo:
Dobrý den,
Záruka na toto bohužel nemůže být uznána, je to jasně napsáno v záručních podmínkách. Display PDA sám od sebe nepraskne, musí dojít k nějakému tlaku, případně nárazu.
Záruku Vám nemůžeme uznat ani v případě, že bychom chtěli, neboť při záruční opravě posíláme vadné díly do fujitsu-siemens a oni je kontrolují. V tomto případě by nám záruku neuznali, a museli bychom opravu platit my.
[QUOTE]Display PDA sám od sebe nepraskne[/QUOTE]
no jak vidno, tak prasknul
Od Getronics mi přišlo:
Dobrý den,
Záruka na toto bohužel nemůže být uznána, je to jasně napsáno v záručních podmínkách. Display PDA sám od sebe nepraskne, musí dojít k nějakému tlaku, případně nárazu.
Záruku Vám nemůžeme uznat ani v případě, že bychom chtěli, neboť při záruční opravě posíláme vadné díly do fujitsu-siemens a oni je kontrolují. V tomto případě by nám záruku neuznali, a museli bychom opravu platit my.
[QUOTE]Display PDA sám od sebe nepraskne[/QUOTE]
no jak vidno, tak prasknul
No a na tobe je, aby sis sehnal odborny posudek, ktery ti tve tvrzeni potvrdi a sup s tim k soudu... ;)
1. Kdo by mi takovej posudek pořídil? (podle mě se to nedá moc prokázat)
2.Soudní vílohy fakt platit nechci
Povezu to teďka někdy do Getronics, kam si prej přivezou člověka, kterej to posoudí, a pak uvidim
2.Soudní vílohy fakt platit nechci
Povezu to teďka někdy do Getronics, kam si prej přivezou člověka, kterej to posoudí, a pak uvidim
Odborny posudek ti doda clovek, kteremu se rika soudni znalec...
Ale taky nemusis pochodit. Muze totiz taky napsat, ze tohle se proste opravdu nemuze stat samo, v takovem pripade muzes zkusit jineho soudniho znalce...
Ale taky nemusis pochodit. Muze totiz taky napsat, ze tohle se proste opravdu nemuze stat samo, v takovem pripade muzes zkusit jineho soudniho znalce...
právě je to takový dost neprokazatelný, a jelikož to tady nenatáčim celej den na kameru, tak asi nemám šanci.. možná něco zkusim dik za rady