Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: MDA Vario rychle se vybíjí

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    19

    Dobry den,mam MDA Vario,vcelku nove par dni,a zda se mi to,ale nic nevydrzi,myslim tim baterii. Po odpojeni z nabijece,je vypnute tlacitkem,a je jen v pohotovostnim rezimu GSM. Mam tam aplikaci pouze TomTom a pametovku. ALe po zapnuti cca za hodinu klesne kapacita uz na 69 procent a u biva,a to pritom neni moc vytizena pamet,podsivceni na minimum,Bluetooth a WIFI vypnuto. Je to spatna baterie,a nebo je to normalni??

    Pokud mate nekdo toto zarizeni budu moc rad za odpovedi.

    PS: jak vam dlouho cca vydrzi??

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    19

    Moc diky,vyzkousim a uvidim

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    ja bych si dovolil odkazat te na drive probihajici diskuzi. muzes to porovnat s ostatnimi a pak se dobrat zaveru

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Normální to není, já jsem s VARIEM 5 hodin na netu přes GPRS nebo 4 hodiny přes WiFi. Výdrž je jednou z jeho výrazných předností.

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nejni to normální, denně Vario vytěžuju dost zvostra a večer končím tak kolem 20-15 %
    Ráno začínám MP3 tak 40min.
    Přes šichtu tak 30-50 mejlů.
    3-5 hovorů, nějaká SMS , nějaké hraní s Variem, Worms......
    Přes šichtu 2-3 díly ženatý se závazky (hodina divx)
    Cestou domů 40 min MP3
    Doma spáruji s PC přes BTT a tak kolem 22.30 mám 5% baterie a jdu spát. Vario spí s nabíječkou, aby bylo ráno čerstvé.

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    97

    Moje zkusenost je asi takova. cca 2.5h navigace,celej den BT,par normalnich hovoru neco pres BTHF cca 30-60min a vario ma tak max 20-15%. Pri tomhle pouzivani se odpoledne uz fakt musim omezovat, abych nemusel nabijet ..... Tim ho nehanim me to staci, ale nekde jsem tu cetl ze nekomu ubylo po 4h navigace 20% ani jsem nemel silu na to reagovat.... Jinak podsvicfeni mam na polovic a vario stare cca 14dni



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    jeste se zkuste podivat do :
    start - settings - connections - beam (a tam odskrtnout)
    zapnuta irda zere hodne

    vydrzi mi..no, dam i dva - je fakt ze bubble breaker zere hodne, pres den obcas hovor, wifi off, bt off, sem tam sms. hodne pouzivam kalendar ale to je stylem zapnu/napisu/vypnu

    me se ta vydrz zda taky divna, az budu mit pametovku tak to ozkousim poradne, s qtek romkou to ale vydrzi imho vic

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    19

    Diky za mnoho odpovedi

    Ta vydrz se me uz zda lepsi,zkousel jsem to tedka nechat pres noc na prijmu GSM,ale PDA vypnuto,a kleslo to o par procent,takze v pohode, ale zarazi me ze ze 100% to klesne klidne na 70 behem par hodin a to jen lezi a nic se snim nedela,a to je i v Modu letadlo. Ted me spise trapi rozchodit BT GPS od Nokie,ne a ne se zadarit,takze baterku tedkom trapim vice

    Moc dekuji vsem za rady, kazda dobra rada je nad zlato

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od phaeton_esc
    jeste se zkuste podivat do :
    start - settings - connections - beam (a tam odskrtnout)
    zapnuta irda zere hodne

    vydrzi mi..no, dam i dva - je fakt ze bubble breaker zere hodne, pres den obcas hovor, wifi off, bt off, sem tam sms. hodne pouzivam kalendar ale to je stylem zapnu/napisu/vypnu

    me se ta vydrz zda taky divna, az budu mit pametovku tak to ozkousim poradne, s qtek romkou to ale vydrzi imho vic
    Opravdu to IR žere hodně?

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    no, me docela jo. kdyz mi prislo tak jsem nejaky beam neresil a behem par hodin to padlo o nekolik desitek procent. takze jsem to vypnul a bez problemu

    jediny problem je ze kdyz chci treba pres bluetooth neco prijmout, tak musim beam zapnout, jinak neprijme nic :?

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od phaeton_esc
    no, me docela jo. kdyz mi prislo tak jsem nejaky beam neresil a behem par hodin to padlo o nekolik desitek procent. takze jsem to vypnul a bez problemu

    jediny problem je ze kdyz chci treba pres bluetooth neco prijmout, tak musim beam zapnout, jinak neprijme nic :?
    Ááááá! A to vím až teď? Včera jsem se asi půlhodinu pídil, proč mě nemůže přes BT najít známý, když mám všechno zapnutý... Až na ten Beam no.


    S vypnutým Beamem jde fakt poznat menší spotřeba, baterie drží více.



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Pokračujte prosím zde. Tato diskuse řeší naprosto stejný problém

Podobná témata

  1. Telefon se rychle vybíjí
    Od kowmen v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-09-2010, 18:01
  2. MDA Vario - rychlé vybíjení baterie, automatický restart
    Od matthew99 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-04-2009, 19:29
  3. Toshiba e330 - rychle se vybíjí
    Od Mefistofelico v sekci Toshiba
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-10-2006, 21:18
  4. 560 se vybíjí ???
    Od Rony1_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-07-2006, 11:09
  5. Pri pripojeni k PC kabelem se vybiji
    Od marseli_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-04-2006, 14:53