Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: TT5 a HP Ipaq 4700 - padání TT5 při navigaci

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    7

    Ahoj, zajímalo by mě jestli verze 5.0 TT padá na Vašich PDA během navigace ( ukončí TT5 a najede na vychozí stránku Dnes).nekdy to padá nekdy ne a při jízdě na moto abych to znovu startoval není zrovna nejlepší ) Mám OS WinCE 2003 Premium... Napadlo mě jestli to není tím že mám málo operační paměti, kolik je třeba na bezproblémový chod ? při spuštění TT5 mívám obvykle 14MB volných. program mám uložen v Main memory mapy na 1GB SD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    7

    pamět jsem uvolnil až na 21MB free pro programy a stejně to padá.. například u dema trasy
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Update na verzi 5.21 tomu nepomuze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Verze 5.0 na hx4700 blbne a je nutný UP na verzi 5.21. Stáhnout ho lze přímo na stránkách tomtom.com a je tam verze UP přímo pro hx4700.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Presne toto mi delal TomTom 5 na mem hx2110. Po upgradu na 5.21 to chodi uz perfektne. Zajima me, jak to mas pridelane na motorce? Mas nejaky drzak, nebo to das do tankbagu pod slidu? Pouzivas dratova nebo bezdratova sluchatka?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    7

    tak jak se zdá update nas 5.21 pomohl , zatím se mi nestalo že by spadl ale uvidíme ještě v provozu , odpoledne toi jdu zkusit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    UP musí pomoct, protože je napsán přímo pro vyjmenovaná zařízení HP .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od briketa
    Presne toto mi delal TomTom 5 na mem hx2110. Po upgradu na 5.21 to chodi uz perfektne. Zajima me, jak to mas pridelane na motorce? Mas nejaky drzak, nebo to das do tankbagu pod slidu? Pouzivas dratova nebo bezdratova sluchatka?
    tak krátké vyzkoušení v ostrém provozu dopadlo za jedna , tento problém tedy skutečně řeší upgrade na 5.21. Ad motorka : problém s uchycením PDA budu asi ještě řešit ale vzhledem k času který tomu mohu věnovat než pojedu na velkou expedici do Norska budu muset Pda hodit pod slídu na tankvak. Ovšem v vodotěsnot tankvaku moc nevěřím tak jsem si vodotěsnost posichroval vodotěsným obalem na mapu zakoupeným v HUDY sportu za cca 300kč(?) který je z měkkého plastu a nechá se přes něj ovládat obrazovka i přes slídu tankvaku. Toto jsem vyyzkoušel o víkendu ovšem se starou verzí mi to dost padalo tak jsem se na to nakonec vykašlal ) co se týče sluchátek zatím použiju obyč pecky pod kuklu a až bude čas pořídil bych nějaké BT sluchátko ( v alzasoftu nabízí nějaký panasonic za 500kč tak bych to možná prubnul.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Takhle podobne jsem to zatim vyresil i ja. PDA s GPS pod slidu a dratovy pecky do helmy. Za mesic jedu do Polska a v zari do Anglie, tak se snad vratim :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    O vikendu jsem se vratil z Italie - hx4700 jsem sebou vozil v tankaci pod slidou, ale pouzil sem ho jen asi na 100km celkem - hlavne na mesta (tam byl do 60km/h slyset i z tankace).

    Premyslim nad nejakym drzakem, ale to az sezenu jinou GPS nez CF, ktera hx4700 dost prodluzuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 27-11-2008, 18:02
  2. HP iPAQ 4700 vs 4GB SD HC
    Od echobravo v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-03-2007, 22:04
  3. Mrtvý iPAQ hx 4700, aneb jak spustím u hx 4700 bootloader?
    Od Miloš Strouhal v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 29-09-2005, 23:11
  4. reseni padani spojeni ipaq gprs pres BT??
    Od kanar v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 16-12-2004, 07:28