Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: TT 5 a vypínaní podsvícení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    32

    Zdarvím všechny. Mám MDA II s WM2003. Moc se mi líbí WM5, ale používám denně TOMTOMa a při nainstalování na WM5 se mi při spuštění navigace vypne podsvícení displeje?? Dělá to u verze 5 i při updatu na 5.21!!!! Opravd velmi rád bych tam měl WM5, ale už jsem zkoušel VŠE a stále se to vypíná. Prosím pioraĎte!! Přede velice děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Uz se to tu resilo nekolikrat, musis nez spustis tomtoma vypnout nastaveni vypnout podsviceni po x min (pokus si to dobre pamatuji). Pokud to nebude fungovat tak si projdi diskuse. Toto vlakno zamykam
    EDIT : na zaklade soukrome zpravy znovu odemykam toto vlakno, i kdyz si myslim, ze se to tu skutecne jiz resilo nekolikrat, ale budiz
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    6

    Nemuzu si pomoct, ale at hledam jak hledam, nikde nenachazim zadny jiny thread o tomhle problemu...
    Co je jeste horsi, nefunguje ani kdyz odskrtnu ty dve zatrzitka v nastaveni backlight, proste se podsviceni vzdycky vypne. TomTom mam nejnovejsi 5.21 nainstalovanej na MDA II s WM5. Any ideas?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    134

    projdi diskuzi na buzzdev
    a nebo si rovnou stahni upravenej TomTom
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    97

    minimálně zde ) vím, že je to u Acer n35, ale zakopanej pes bude na stejným místě. Pokud se Ti to stává při přpojeném MDA do nabíječky, pak musíš vypnout zhasínání displaye po .... Je to myslím v <START> - nastavení záložka System - podsvícení, ale tak to je v W2003.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    jak rika vaclav, me to dela na acer n35, tomtom 5.21, wm2003se ... pokud zrusim vypinani podsviceni displaye, je vse ok
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC HD a vypinani podsviceni
    Od scaterac v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-01-2011, 11:38
  2. Vypínání IE.
    Od Boban1108_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-09-2007, 11:05
  3. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 10:15
  4. Vypínání Tom TOM
    Od radim.t v sekci TomTom
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-09-2006, 21:04