Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: SD kartu do C550 od Kingstona?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Muzu koupit do FS Loox C550 tuhle kartu?1GB se hodi a tahle je viditelne od ostatnich levnejsi

    http://www.mh.cz/index.php?page=sd-1024-kingston
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Proc by ne?

    Akorat kdyz vidim ceny tech 4GB A-Data ci Transcend karet, tak nevim, jestli je 1GB je dobra investice...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Klidně proč bys nemohl ? ono je stejně celkem jedno jakou máš značku, s WM5 spolehlivě fungují až 4GB karty (vyšší jsem nezkoušel).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    23

    Přímo tuhle kartu mám a jede bez problémů
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    nevim jak ty já sem i ted koupil novou ale High speed 133x 1GB od Kingstonu (snad nejlepší značka ) a sem nadmíru spokojen http://www.alzasoft.cz/kingston-secu...33x-d53901.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    O nejlepsi znacce se da diskutovat, ale smysl to nema. Ja mam 4GB kartu z sedeho vychodoasijskeho dovozu, prisla me na 2250 Kc (o danovem dokladu nemuze byt rec, pochopitelne) a na te karte neni ani nalepka, kdoze ji vlastne "vyrobil". Jiste vim jedno. Pouzita pamet pochazi od Samsunga (nikdo jiny je nedela) a zpusob zapouzdreni a vzhled napadne pripomina SanDisk, toz ji pokladam za SanDisk. V PDA funguje bez problemu, strkal jsem ji i do Compacta, A632/636, do stareho iPaqa 3870, do hw4700, do Acera N35 a vsude se korektne hlasi a korektne funguje. Rychlost cteni a zapisu v externi ctecce je na chlup stejna, jako u predchoziho 1GB Kingmaxa, ktery hlasal, ze umi 150x...tak co si o ni myslet? Ze za ty penize nic lepsiho zatim neznam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Molex
    nevim jak ty já sem i ted koupil novou ale High speed 133x 1GB od Kingstonu (snad nejlepší značka )
    No Kingston je alespoň co se flash karet týče spíše ta nejhorší značka
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Kingston? To si pleteš spíš s A-data, ne? Tam bylo stížností velké množství. Kolega moderátor sekce + Soubory & Paměťová média viz používá karty Kingstone (SD a CF) ve fotoaparátu i PDA a nemůže si je vynachválit.
    Jistě, problém může nastat s kartou každého výrobce, ale tvoje informace je spíše typu JPP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    v palm konferenci s Kingstony někdo měl problémy, Kingston je nálepkovač, prostě zajíc v pytli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A kdo neni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od xtonda
    v palm konferenci s Kingstony někdo měl problémy, Kingston je nálepkovač, prostě zajíc v pytli.
    Já taky používám SD kartu Kingston a nevidím žádný problém.. Navíc dávají myslím doživotní záruku tak co byste chtěl ještě víc.? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Používám přesně takovou jako na tom obrázku-taky modrá..no a 1GB. Funguje bez problémů. A upřímně, špatnej kus může mít každá firma tu a tam, nymýlím-li se.. (to já dodávám pro uklidnění ) ale rychlost ve čtečce není zrovna šílená (menší jak obyč CF 1GB od stejné firmy a pretec 1GB SD), ale jsem plně spokojen, jen snad, že jí zlevnili o 400kč krátce po koupi, ale to je normální
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Dá se k C550 připojit TMC-RDS? Alternativy k C550/N560?
    Od Mira10 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-11-2007, 09:36
  2. GPS pro c550
    Od Michal Bareš v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-07-2007, 18:15
  3. aku pamatovu kartu pre loox c550?
    Od Janikkk v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-11-2006, 10:18
  4. c550 + ld-3w
    Od scerba v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 24-10-2006, 20:40
  5. 4GB SD/MMC pro C550
    Od capy v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 24-10-2006, 17:27