Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 27 z 27

Téma: Maximalní kapacita karty pro A636

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Jak jsem jiz psal neni co na ni dat

  2. #17
    Krei_ce4you
    Guest

    SD paměťovou kartu 4GB Adata Turbo 150x + A636 mám nainstalovanou 2 měsíce a nejsou s ní žádné problémy.Je spolehlivá,rychlá a za dobrou cenu.
    Nikdo mi nevymluví, že větší kapacita je zbytečná!



  3. #18

    qy qy je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2

    A co maximalni kapacita miniSD u A632
    Ma nekdo predstavu?

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Stoprocentne vetsi, nez jakou budes schopen sehnat a ochoten zaplatit....

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    GB kartu ale musis mit form,atlou na FAT 32 na FAT 16 je z ni 2GBtovka

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Tak jsem nakonec tu 2GB A-Data prodal. Je skutecne mala ted to jisti 4GB A-Data a jsem spokojen

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Mark314
    tak ja bych se chtěl taky zapojit do zkušeností... mam na kartě taky TT+mapy, iGo+mapy, OZI+mapy a jeste tam mam Be-on-Road a mam ji zaplnenou z poloviny.. btw kartu mam ale jenom 1GB
    igo su predsa na osobitnej 1 GB SD karte a ktomu na zamknutej, nie ? tak ako ze tam mate dalsie veci ?



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Protoze to ma nelegalne... Tot cele...

  9. #24
    djmila_ce4you
    Guest

    koupil jsem 4 GB kartu a vsunul ji do ASUSu , parada necele 4GB free , jenze mame tady problem , natahovani filmu pres kabel je preci jen dost pomale , takze chci pouzit ctecku karet jenze ta zni razem udela pouze 2GB a to at v FAT nebo FAT 32 ... prodejce rekl ze je to normalni jev protoze s timto jeste neumi ctecky komunikovat ani fotak.... tak se ptam jakou cteckou jste to nafomatovali ? :?

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mas blbou ctecku, tot vse. Zkus jinou.

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    5

    Mam asus A636N + A-data 2GB (150X) a funguje vsetko spolahlivo.
    Mimochodom IGO funguje tiez bez problemov.
    Citlivost GPS modulu je nadpriemerna, signal mam aj v rodinnom dome.
    Citlivost WIFI bez problemov.

    ASUS A636N JE TO DOBRA VOLBA

  12. #27
    djmila_ce4you
    Guest

    tak jsem testoval 12 ctecek na ruznych PC a ani jedna nehodla formatovat na 4 GB ..... kde je chyba?



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Maximální velikost SDHC karty?
    Od vasin_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-02-2011, 07:34
  2. Poloviční kapacita 2GB SD karty...
    Od glorindelf v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-04-2008, 09:58
  3. Mensi kapacita karty
    Od Siky.121 v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-05-2006, 11:12
  4. iPAQ h4150 a maximalni kapacita SD karty
    Od crz v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-03-2006, 12:27