Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: FS loox c550 + nokia 6230i(jako modem),prosim pomoc

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    13

    Dobry den chtel jsem vas pozadat o pomoc s nastavenim tohoto telefonu jako modemu..Abych rekl pravdu tak toto je moje prvni PDA a moc si s tim nevim rady...Zkousel jsem to i pres zabudovany program (FSC Connect) ale ani tak se mi to nepomohlo...Cetl jsem i navod tady v sekci pro zacatecniky ale ukazuji se mi tam jine obrazovky...Po zvoleni nazvu a modemu po me PocketpC chce směrové číslo země a telefonni cislo a prave tady nevim co doplnit a bez cisla me to nepusti dal....Mohl byste mi nekdyo poradit ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    6230i jsem dlouho s ppc bez problemu pouzival. Vytacene cislo zalezi na operatorovi. U eurotelu pouzivam cislo *99***1# a zvlastni prikazy pro modem +CGDCONT=1,"IP","INTERNET"
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    59

    tady máš návod: http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=57

    1. start - nastavení - připojení - připojení -přidat nové připojení modemem

    2.zadat název připojení, jako modem zvolit bluetooth - klikni na další

    3. zvolíš telefon, u kterého máš nastaveno partnerství - klikni na další

    4. pak už postupuješ podle návodu - zadat vytáčené číslo, někde v rozšířeném nastavení vytáčecí řetězec z návodu. dej pozor aby byl přesně.

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    13

    Jak uz sem psal navod jsem cetl ale tam to popsano neni...Nevite nekdo prosim jake je to cislo pro vodafone ????
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od darkan
    Jak uz sem psal navod jsem cetl ale tam to popsano neni...Nevite nekdo prosim jake je to cislo pro vodafone ????
    Jsi si jistý, že jsi ten návod četl? Pro Vodafone tam návod je a to číslo je tam uvedeno několikrát.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    13

    Diky moc za pomoc uz mi to funguje.Muzete tohle tema uzavrit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Prosim pomoc s Nokia LD-3W
    Od xa_HDI v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-01-2008, 15:15
  2. iPAQ HP hx4700 nastavit jako handsfree s mobilem nokia 6230i prijmat hovory atd...
    Od Dvora21 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-12-2007, 20:49
  3. Nastavení Nokia 6600 jako modem
    Od Michel_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-06-2007, 09:10
  4. Funguje N 6230i jako modem pro DATAPHONE 2 / MDA II ?
    Od Jan Svoboda v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 16-01-2006, 13:54