Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: GSM, GPS, WM5, 3,5 , bez klavesnice

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    102

    No, tak jsem se stal majitelem A636 a protoze zena zacina byt nenapadne zvidava ohledne navigace, vypada to, ze k narozeninam ji budu muset neco takoveho asi taky poridit. No ale protoze jsem jiz A636 vyzkousel, zvazjuju nakup neceho takoveho vcetne GSM a A636 bych ji dal. Jenze...neco takoveho, co ma Wifi, WM5, GSM, GPS jsem nenasel. Jedine snad ty novy HP, ale ty maj na ukor dipleje klavesnici, kteru bych stejne nepouzival. Pak jsem zas koukal na to novy MIO, ale tam mi prijde, ze ma malej diplej. Takze zkratka, hledam A636 s telefonem, ci chete-li treba Loox560 s telefonem. No vy mi rozumite :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    QTEC 9000 a GPS do kapsy :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    102

    Stejny problem, proc sebou tahat klavesnici...uznavam, ze je to lepsi reseni, nez HP, ale furt tam je...a GPS v kapse ? Dalsi vec, co muzu ztratit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    no řekl bych, že jsi moc náročný :-))

    respektive Tvoje požadavky převyšují nabídku zařízení

    uvědom si, že čím více "nástrojů" ( GPS, GSM, WI-FI atd. ) integrovaných v jednom zařízení. tím více problémů z toho plynoucích :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    102

    Netuším, jak je moc systémově náročné GSM, ale vše ostatní už řekl bych bezproblémově fuguje u 520,´560, A636 atd, těch příkladů je víc. A náročný ? Dyť nebýt absence té GSm, už se to prodává. A třeba se něco takového i prodíví, jen jsem to nenašel. Tak holt počkám a počítám do půl roku takových zařízeníá bude na trhu dost. Jen v tíé době mi zas bude líto vyměnit půl roku starou 636 a manželka má narozky za měsíc. Holt smůla asi
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    104

    Tak potom je moznost este mitac mio a701 alebo eten g500 a wifi kartu s pametou. Akurat tam je zase maly display...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    102

    Ten E-ten vypada fakt pekne. Ale presne, jaks rekl, skoda toho mensiho dipsleje a wifi, jinak uz skoro... :-) Asi jsem fakt narocnej, ale prijde mi, ze temer kazdy to pouziva jako navigaci ( vetsi diplej, GPS ), rychlou praci s dokumenty ( vetsi dipslej), obcasnemu pripoejni k netu ( wifi, bluetoot ), nemuset jeste tahat telefon by bylo fajn ( GSM ). Klavensice je vec individualni, mne prekazi. No a kdyby to jeste umelo varit kafe, nebranil bych se :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. CZ SIP klavesnice (free) - česká klávesnice
    Od Saman_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 17:52
  2. klavesnice
    Od evolva v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-09-2006, 15:21
  3. klavesnice
    Od stanyjol v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-04-2006, 14:14