Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: LOOX n520 gps

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    3

    Prosím o radu při spuštění gps. Mám nastaveno na com8, 9600 a stále mi to v TT hlásí: Žádný platný signál GPS! Ani GPS Locator nic nenachází.Nevíte někdo co mám ještě nastavit? Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zadny platny signal je oznameni, ze TomTom je k GPSce pripojen, ale GPSka neni fixnuta, chce to nekam ven, kde uvidi satelity...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    3

    Zkoušel jsem i venku asi 20 min. a stále nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nehral jste si s nejakymi programy ala SiRFTech?
    Jinak tihle Looxove jsou znami svym spatnym prijmem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    3

    Právě že vůbec nic jsem nedělal. Ani po HR mi to stále nic nenachází
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Nehral jste si s nejakymi programy ala SiRFTech?
    Jinak tihle Looxove jsou znami svym spatnym prijmem...
    Nemůžu s tebou sohlasit, neříkám že N520 má stejnou citlivost jak externí GPSky ale problém s příjmem nejsou, sám ho používám v autě a běžně chytám za oknem 9-12satelitů. Při procházkách městěm nejdu pod 6 satelitů což ve středu Brna myslím není špatný výsledek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No mne stacilo to, co jsem videl na srazu loni na podzim v Upe... Muj i-Tec byl fixnuty uprostred te chaty, kde jsme sedeli, ale Loox ty satelity vubec nevidel. Muselo se s nim ven, aby se vubec fixnul...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Kamarad jezdi po Praze take s n500 a rika ze nema sebemensi problem s kvalitou signalu. PS nepotrebuju signal v chate ale staci aby byl ve meste
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Doporucuji kamaradovi nekdy vylezt z auta a pesky se projit ve tesnych ulickach Stareho Mesta...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    A myslis ze Asus a636 na tom bude lepe se signalem. Nevim proste jestli jit do n560 nebo a636. Videl jsem vedle sebe display VGA a QVGA (je to nebe a dudy) Otazka zni jestli je to velky prinos pro navigaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Asus 632/636 je na tom s citlivosti podstatne lepe, defacto naprosto srovnatelne s externi GPSkou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    22

    me tohle dela N560 pri zapnute irDA, jak ju vypnu, tak najednou GPS funguje
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Přesně tak irda a GPS zapnuté dohromady nejedou i když čert ví proč, docela mě to napoprvé potrápilo ale naštěstí jsem na to přišel :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Rekl bych, ze se ty dve zarizeni biji o jeden COM port...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    28

    No to mne tak nějak zajímá - mám Loox560 a ať koukám jak koukám nikde nevidím , jak vypnout IrDa - Docela by mne to zajímalo, jak to je.

    Jinak Irda používám např. místo dálkáče a občas na posílání SMS do mobilu a problémy s GPS tohoto druhu nepozoruji. Je pravda, že občas trvá start děsně dlouho. Ale v nastavení jsem nějak nic proti továrnímu stavu neměnil - jen jsem pokud se nepletu nastavoval pro GPS com port a baudy.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Loox N520
    Od Markéta v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-06-2006, 15:29
  2. GPS a LOOX N520
    Od Luke288 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-04-2006, 15:36
  3. Problém s loox n520 a Tom-Tom
    Od mjancok v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-04-2006, 15:27
  4. Preview LOOX N520
    Od pdq v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-09-2005, 18:08