Call of Duty 2 na Pocket PC
Podle novych informaci to poslape na 2700g
http://www.pocketgamer.org/showthread.php?s=&threadid=5976
http://www.pocketgamer.org/showthread.php?s=&threadid=5976
Mozna? Jedine, tedy zaroven s X50v... :D
Copak neco jineho ma 2700g? ;)
Ale asi tohle predelavani FPSek trochu nechapu, copak to bude hratelne pomoci tlacitek? Nesmysl... Proste combo key+mouse asi nic neprekona...
Ale asi tohle predelavani FPSek trochu nechapu, copak to bude hratelne pomoci tlacitek? Nesmysl... Proste combo key+mouse asi nic neprekona...
[QUOTE="beecher"]Mozna? Jedine, tedy zaroven s X50v... :D
Ale asi tohle predelavani FPSek trochu nechapu, copak to bude hratelne pomoci tlacitek? Nesmysl... Proste combo key+mouse asi nic neprekona...[/QUOTE]
Treba Quake je na ppc super a dobre se ovlada skoda ze neni zatim predelavka quake 2 ktery by sel na x51v :((
A 2700g maji jeste 2 pristroje: M.A.G.I.C. (cena 2000 dolaru) a na screenshotech hry Cube je jeste jeden pristroj
Ale asi tohle predelavani FPSek trochu nechapu, copak to bude hratelne pomoci tlacitek? Nesmysl... Proste combo key+mouse asi nic neprekona...[/QUOTE]
Treba Quake je na ppc super a dobre se ovlada skoda ze neni zatim predelavka quake 2 ktery by sel na x51v :((
A 2700g maji jeste 2 pristroje: M.A.G.I.C. (cena 2000 dolaru) a na screenshotech hry Cube je jeste jeden pristroj
Pekne, opravdu pekne. Ta dynamicka svetla a stiny, volumetricky kour, vyhlazovani hran, ty plasticke textury a dalsi efekty bump mappingu, pocty partikuli a verne cakance krve.... :) Jj, CoD 2 jedine na PDA :)
Ne, nechci to samozrejme zlehcovat, pro zavislaka, ktery bez first person strilecky nemuze byt ani na WC, to je idealni reseni, jen pri tom nesmi zapomenout, proc na WC vubec chodil :)
Ne, nechci to samozrejme zlehcovat, pro zavislaka, ktery bez first person strilecky nemuze byt ani na WC, to je idealni reseni, jen pri tom nesmi zapomenout, proc na WC vubec chodil :)
[QUOTE="Thomas."]A 2700g maji jeste 2 pristroje: M.A.G.I.C. (cena 2000 dolaru) a na screenshotech hry Cube je jeste jeden pristroj[/QUOTE]A ono se z toho snad neco prodava? ;)
A pokud se jedna o Cube, tak ten pristroj je nejaky vyvojarsky kit... :)
A pokud se jedna o Cube, tak ten pristroj je nejaky vyvojarsky kit... :)
Hihi, takhle by to vypadalo, kdyby si v pocitacove evoluci CoD prohodila misto s prvnim Quake :D
Bohuzel, nehezci a nejlepsi strileckou pro PDA zustava Doom 2 (ne ze by jsme to necekali)
Beecher: Moje prvni konfrontace s key+mouse byla pri parbe Q3A. Do te doby jsem si vystacil jen s klavkou. BTW, kdyby se nasel nekdo, kdo by pro to tu hru upravil, tak by to nebyl problem provozovat i na PDA. Jedine co tomu stoji v ceste je to, ze PPC hry jsou stavene na jednotlive doteky stylusu a ne na souvisly pohyb mysi ;) ... i kdyz to trochu popira princi PDA jako kapesniho zarizeni :(
Bohuzel, nehezci a nejlepsi strileckou pro PDA zustava Doom 2 (ne ze by jsme to necekali)
Beecher: Moje prvni konfrontace s key+mouse byla pri parbe Q3A. Do te doby jsem si vystacil jen s klavkou. BTW, kdyby se nasel nekdo, kdo by pro to tu hru upravil, tak by to nebyl problem provozovat i na PDA. Jedine co tomu stoji v ceste je to, ze PPC hry jsou stavene na jednotlive doteky stylusu a ne na souvisly pohyb mysi ;) ... i kdyz to trochu popira princi PDA jako kapesniho zarizeni :(
A to je to, o cem porad hovorim, ze na PDA proste chybi to combo ovladani pro FPS s "freelook view" a bohuzel D-Pad se stylem to nenehradi...
[QUOTE="CommanderZ"]
Beecher: Moje prvni konfrontace s key+mouse byla pri parbe Q3A. Do te doby jsem si vystacil jen s klavkou. BTW, kdyby se nasel nekdo, kdo by pro to tu hru upravil, tak by to nebyl problem provozovat i na PDA. Jedine co tomu stoji v ceste je to, ze PPC hry jsou stavene na jednotlive doteky stylusu a ne na souvisly pohyb mysi ;) ... i kdyz to trochu popira princi PDA jako kapesniho zarizeni :( [/QUOTE]
ja si poprve zvykal na key+mouse pri abuse, to byla parbicka :)
Beecher: Moje prvni konfrontace s key+mouse byla pri parbe Q3A. Do te doby jsem si vystacil jen s klavkou. BTW, kdyby se nasel nekdo, kdo by pro to tu hru upravil, tak by to nebyl problem provozovat i na PDA. Jedine co tomu stoji v ceste je to, ze PPC hry jsou stavene na jednotlive doteky stylusu a ne na souvisly pohyb mysi ;) ... i kdyz to trochu popira princi PDA jako kapesniho zarizeni :( [/QUOTE]
ja si poprve zvykal na key+mouse pri abuse, to byla parbicka :)
[QUOTE="beecher"]A to je to, o cem porad hovorim, ze na PDA proste chybi to combo ovladani pro FPS s "freelook view" a bohuzel D-Pad se stylem to nenehradi...[/QUOTE]
Ja mluvim o normalnim kombu HW klavka a HW mys. Co myslis ze bylo prvni, co jsem zkousel, kdyz jsem pripojil mys a klavku k PPC? He, Quake to byl :D
Ja mluvim o normalnim kombu HW klavka a HW mys. Co myslis ze bylo prvni, co jsem zkousel, kdyz jsem pripojil mys a klavku k PPC? He, Quake to byl :D
Takze dame-li si to vsechno dohromady, tak proste FPS, ktere potrebuji combo klavesnice+mys, jsou proste na PDA uplny a holy nesmysl... ;)
Nene, doom se na PDA hraje naprosto luxusne. S quakem uz je to o neco horsi a cod si nedokazu predstavit :))
[QUOTE="CommanderZ"]Nene, doom se na PDA hraje naprosto luxusne. S quakem uz je to o neco horsi a cod si nedokazu predstavit :)) [/QUOTE]
A Doom potřebuje myš? ;)
A Doom potřebuje myš? ;)
ta stranka uz funguje nejaku dobu
GAME SPECS
Hardware accelerated version:
Any Pocket PC or Smartphone with the Intel 2700G or Nvidia GoForce 5500
graphics chip
GAME SPECS
Hardware accelerated version:
Any Pocket PC or Smartphone with the Intel 2700G or Nvidia GoForce 5500
graphics chip
Call of Duty 2 for PPC by měla vyjít už v listopadu. Měli by být dvě verze: jedna pro strojky s grafickým chipem a druhá pro všechny ostatní!
Vice se dočtete tady ;)
V prodeji [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ;)
Vice se dočtete tady ;)
V prodeji [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ;)
Jo, taky už hraju na Miu(koukám, že máme stejný zdroj i zařízení:D ), ale jako pecka se mně taky nezdá. Hrát se to dá, ale jako nejlepší hru bych to neuznal.
[QUOTE="atomion"]Vypadá to moc krásně, ale co ovládání? :?: Jak je to s ovládáním v praxi?[/QUOTE]Ovladani je jako na kompu jako na mysi, akorat tady pouzivas stylus.:))
[QUOTE="Naj"]Jo, taky už hraju na Miu(koukám, že máme stejný zdroj i zařízení:D ), ale jako pecka se mně taky nezdá. Hrát se to dá, ale jako nejlepší hru bych to neuznal.[/QUOTE]Jak myslis zdroj?:D No ja sem zatim na Pocketu, zadnou nejlepsi hru nenasel, ktera by me maximalne nadchla:))
Takže zkušenosti po delším hraní:
+ ovládání je překvapivě povedené. Hlavně střelba pomocí stylusu.
+ přeprogramovat jdou naprosto všechny tlačítka (až na reset :D :D :D )
+ vůbec žádné kousení ani trhání při hře (Mio A701)
- čekal jsem lepší hratelnost, je to sice zábavný, ale prostě mně to nenadchlo.
+ ovládání je překvapivě povedené. Hlavně střelba pomocí stylusu.
+ přeprogramovat jdou naprosto všechny tlačítka (až na reset :D :D :D )
+ vůbec žádné kousení ani trhání při hře (Mio A701)
- čekal jsem lepší hratelnost, je to sice zábavný, ale prostě mně to nenadchlo.
tak sem to rozjel na Variu a běhá to úplně OK a nesekaně
EDIT: relativně nesekaně, ale fakt dobrý nato, že to má jet od 400 MHz vejš - prostě Vario opět nezklamalo
EDIT2: s přetaktem na 276 MHz běží na nízký detaily úplně nesekaně - jiná kombinace už se trochu cuká
EDIT: relativně nesekaně, ale fakt dobrý nato, že to má jet od 400 MHz vejš - prostě Vario opět nezklamalo
EDIT2: s přetaktem na 276 MHz běží na nízký detaily úplně nesekaně - jiná kombinace už se trochu cuká
no podle me je 400MHz nadsazeno aby si kryli zada pri reklamacich a stiznostech...stejne to delaji PC herni firmy...a krome toho hrat na nejnizsi detaily a na full detaily je trochu rozdil...
Hraju tuhle hru už asi týden, i když poprvý jsem o ní slyšel asi před rokem :) na x51v fachá naprosto skvěle, už dělám 10tou misi :)
Mě z nějakých neznámých důvodů nefunguje :( Spustím jí, ona se spustí pohodě, ale když se dostanu do menu tak vždycky spadne. Jedinou závadu vidím v paměti RAM, ale mám asi 21 MB, takže by to tím být nemělo, ale prostě CoD2 nechodí. :(
m to je divný, že já to na 22 MB rozjel.. ale možná i ten 1 MB tomu dodá to co to potřebuje. Stejně superrom s 32 MB vede
Má to brát procesory Intel XScale, ael flashman to rozjel i na TI OMAP, takže na Samsungu to půjde také ;) (pravděpodobně)
Na FS560 Facha bez problemu, len mam pocit ze sa to spomali pri dotyku stylusu s displaom. ale je to v podstate sranda. Skusal som to aj s pripojenou usb myslo, len problem je ze mys sa sprava ako by pda malo obrazovku normalne, a pritom hra je na sirku. skoda
[QUOTE="kultus"]hehe dobra fotomontaz :D[/QUOTE]
Zdá se ti to proto, že je vyfocený na obou přístrojích začátek mise bez jakéhokoliv pohybu. Jediné co se pohybuje je zbraň a proto si můžeš všimnout, že zbraň na SDA je vertikálně níž než na PDA.
Zdá se ti to proto, že je vyfocený na obou přístrojích začátek mise bez jakéhokoliv pohybu. Jediné co se pohybuje je zbraň a proto si můžeš všimnout, že zbraň na SDA je vertikálně níž než na PDA.
to neni fotomontáž - CoD pude téměř na všechny stoje s Xcale. Taky sem se tehdá divil, že sem rozjel Age of empires na starym casiu se 150 - ti megahertzama mips - prostě tyhle hry sou dobře udělaný a tečka.
musel jsem si rejpnout:D :D :D nainstaluje se ale v SDA mam jen 11MB RAM a potrebuje to 16MB takze si neskusim...