Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Nová ROM 1.00.16 pre Acer n300

  1. #1

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Stahujte TU
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    nice... zrovna když sem si doinstalil do systému všechny věci jak sem potřeboval nemám rád HR... zkuste někdo, jestli třeba nepude zpátky nahrát data z full backupu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    a nejsou někde vypsaný změny? jestli to má vubec cenu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    87

    taky se mi do toho moc nechce... kdyby prošla ta obnova (myslim, že neprojde) tak možná jo, ale ta nejistota.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    já hlavně nemám čas teďka na to si zas pár hodin hrát s cihlou, abych to nastavil/udělal jak sem to měl... ale láká mě to...
    tak mě napadá, dá se někde v pocketoj zjistit, jestli mám na kartě fat16 nebo fat32? de o to, že v tom návodu bylo doporučený mít fat16 a já nevim co na tý nový 2GB mám ) sem ji tam jen dal a jel
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    /edit: sem se ucvak... omluva za double post
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    věděl sem, že se neudržim, du na to... to sem zvědav, co to udělá )

    edit1: ha, on je přibalenej i changelog... no, když vidim ty "změny" tak se na to můžu rovnou vybodnout -
    Eboot: v1.16
    Super IPL: v1.16
    Backup/Restore: v3.3.19
    AKU: 2.2.1 (build 14929)

    Implement:


    Fixed:
    1. Contacts and Calendar icon will disappears after SW rest.


    novější verze backup restore mi jako moc velkej bonus nepřijde... to až bude čas )

    edit2: co to je to AKU a Super IPL? to sem nějak překouk...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    AKU 2 je něco jako SP 2 na XP ve velkých Windows.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    hmm, takže když tam je update z 2.1 na 2.2.1 tak jako nějaký záplaty na normál win... sakra, tak nevim jestli to mám instalit nebo ne... se mi nechce ale zároveň sem zvědavej, co by mohlo bejt lepší... nechcete to někdo zkusit nainstalit??
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    Tak sem to upgradoval, až na pár problémů (tj, párkrát mi to hodilo error downloading from SD card => asi už vim že mám fat32) nainsalovaáno, nahodil sem zpátky full backup a jede to ) jediný kde vidim chybku sou sunnydays, který se mi nic nezobrazujou... asi bude chtít nějakej reset ) Dokonce to načetlo z toho backupu zpátky i OzVGA...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    53

    Upgrade bez akehokolvek problemu (netreba ani flashovat na 2x, teda aspon sa to tak tvari)

    Full restore zo zalohy tiez u mna ziadny problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    124

    dotaz človeka, ktorý ešte s backupom nemá skúsenosti: čo všetko mi backup uloží / znovuobnoví? len mnou naištalované aplikácie, alebo aj lokalizáciu, alebo aj OS?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ulozi veci, ktere nejsou obsazeny v OS ROM daneho pristroje, presneji ulozi se to, co je v uzivateli pristupne casti ROM.
    Tedy vsechny rucni zmeny do registru, nainstalovane aplikace (lokalizace neni nic jineho nez aplikace), vase data, vami vytvorene soubory.

    Jinak, po upgradech se v 99% nedoporucuje provadet odbackupovani zalohy ze starsi ROM z duvodu, ze mohou byt v zmeny v registrech nebo vlozeny nove verze nekterych souboru, ktere se obnovou prepisi starymi verzemi, coz muze mit za nasledek, ze to, co opravili novou verzi ROM, se na vasem zarizeni neprojevi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    124

    díky, takže ideálne je znovu všetko naištalovať. ešte jeden rozširujúci dotaz: je možné nejako vyexportovať kontakty z outlooku napr. na karu, ak to nechcem pripájať k PC cez Active Sync ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nejsem si jist, ale export kontaktů nejde (možná nějakým softwarem), ale pokud máte nějaký inteligentnější zálohovací program (např. Sprite Backup 5), tak tím si zálohujte jenom PIM informace a po upgradu je obnovte.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WM6.5 pro Acer n300
    Od EasyM@n v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-02-2010, 14:05
  2. WM6.1 pro Acer n300
    Od sh0tek_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 29-01-2010, 19:59
  3. Acer N300, problém ?
    Od Snoopy99 v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-01-2010, 08:00
  4. WM6 pro Acer n300
    Od Mr. Death v sekci Acer
    Reakcí: 138
    Poslední příspěvek: 07-04-2008, 00:10
  5. Acer n300???
    Od Brco_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-09-2005, 23:49