WiFi zdarma
Zdravím,
máte někdo přehled kde jsou možnosti přes WiFi se připojit k netu zdarma? Například Olomouc náměstí a nebo jsem slyšel o nekterých benzínkách.
Není někde na netu seznam všech míst?
Díky za info.
Zdeněk
máte někdo přehled kde jsou možnosti přes WiFi se připojit k netu zdarma? Například Olomouc náměstí a nebo jsem slyšel o nekterých benzínkách.
Díky za info.
Zdeněk
[QUOTE="zsadek"]
[/QUOTE]
Seznam lokalit pilotu Telecomu je zde. Nevim jestli jsem se dival dobre, ale Olomouc tam neni. Jinak verejne hotspoty provozuje napr. KFC ve svych restauracich.
PavelR.
[/QUOTE]
Seznam lokalit pilotu Telecomu je zde. Nevim jestli jsem se dival dobre, ale Olomouc tam neni. Jinak verejne hotspoty provozuje napr. KFC ve svych restauracich.
PavelR.
Díky za info je to super a k tomu Olomouci je to údajně cca 2 týdny a provozuje to radnice. S kým to nevím.
Zdar
Zdeněk
Zdar
Zdeněk
Ještě můžete zkusit tyto stránky, je tam spousta věcí o WiFi, svého času tam byl i seznam hotspotů
Kdyz jsem pred par dny zkusil svuj oblibeny hotspot v KFC na Flore, tak na me vybafnul ten deb*lni formular, ktery proste v iPAQu NEJDE vyplnit a odeslat. Alespon ja porad mackal OK a nic... Pred tim to hodne tydnu zadny podobny bazmek nechtelo... No, zitra to jeste testnu...
Netuším jak je to s radnicí v Olomouci, ale u nás v Prostějově to jede v rozsahu náměstí před radnicí :? Akorát se ani po udgradu svého h5450 nějak nemůžu naštelovat k připojení. Po upgradu sice naskočí v nastavování připojení jméno a heslo pro přístup do sítě, ale bohužel pořád mám v nabídce zařízení pro připojení jen modemy a chce po mě vytáčení čísla :evil:
Prave mi spadl do schranky e-mail od Telecomu ohledne Wifi. Zde je jeho zneni:
Vážený účastníku pilotního provozu služby Wi-Fi Hot Spots, dovolujeme si Vás tímto informovat o změně Všeobecných podmínek pro poskytování neveřejné telekomunikační služby Wi-Fi Hot Spots v pilotním provozu, účinné od 1.1.2004. Změna podmínek nemá vliv na současné využívání služby. Plné znění nových podmínek naleznete na www.telecom.cz/wi-fi.
S přátelským pozdravem,
ČESKÝ TELECOM
Nicmene link nejak nefunguje, tedy zatim ...
PavelR.
Vážený účastníku pilotního provozu služby Wi-Fi Hot Spots, dovolujeme si Vás tímto informovat o změně Všeobecných podmínek pro poskytování neveřejné telekomunikační služby Wi-Fi Hot Spots v pilotním provozu, účinné od 1.1.2004. Změna podmínek nemá vliv na současné využívání služby. Plné znění nových podmínek naleznete na www.telecom.cz/wi-fi.
S přátelským pozdravem,
ČESKÝ TELECOM
Nicmene link nejak nefunguje, tedy zatim ...
PavelR.